Miesten aluspaidat

407 tuotetta

Ihon ja pitkähihaisen paidan väliin on usein tarpeen pukea kerros jotakin pehmeää. Miesten aluspaidat suojaavat niin päällyspaitaa likaantumiselta kuin ihoasi raskaamman kankaan karheudelta tai kovuudelta. Laadukkaimmat aluspaidat ovat niin mukavia, että niitä tekee mieli käyttää aamusta iltaan – tai miksei jopa läpi yön.

Kunnon aluspaita suojaa päällimmäistä paitaa hikoilulta, tuo miellyttävää pehmeyttä ihon ja kovemman kankaan välille ja estää ihon kuultamisen ohuen kankaan läpi. Laadukas aluspaita on ehdoton vaate etenkin hienostuneen valkoisen kauluspaidan kanssa. Tunnettujen alusasuvalmistajien miesten aluspaidat on luotu istumaan yläkehoon ihonmyötäisesti mutta kiristämättä, ja ne sopivat siten myös tiukkojen trikoopaitojen tai jämäkästi istuvien kauluspaitojen alle. Neulepaita vaatii lähes aina alleen aluspaidan, jotta sen lämmin pehmeys pääsee täyteen oikeuteensa. Rennot, puuvillaiset miesten aluspaidat toimivat loistavasti myös yöasuna esimerkiksi boksereiden kanssa.

Miesten aluspaidat lämmittävät ja pehmentävät

Aluspaidat on useimmiten valmistettu puuvillasta. Luonnonkuitu tuntuu ihoa vasten huomattavasti raikkaammalta kuin tekokuitu, joka suorassa ihokosketuksessa saattaa helposti tuntua hiostavalta. Viileässä talvi-ilmassa aluspaita tuo asuun yhden lisäkerroksen lämpimyyttä, kun taas kesäkuumalla ohut aluspaita auttaa miellyttävän raikkauden säilyttämisessä.

Aluspaidan ei aina tarvitse piilotella paidan alla, vaan se saa myös näkyä pukeutumisessa. Lämpimällä ilmalla voit tarvittaessa heittää päällimmäisen paidan pois ja paistatella päivää esimerkiksi tyylikkäässä napeilla koristellussa aluspaidassasi. Musta hihaton paita väljiin treenihousuihin ja lenkkareihin yhdistettynä sopii puolestaan rennoksi sporttiasuksi ? etenkin, jos ohuen kankaan läpi mahdollisesti kuultavat lihakset eivät haittaa. Valkoinen t-paita, siniset farkut ja musta nahkatakki ovat tietenkin ikuisesti tyylikäs James Dean -henkinen yhdistelmä.

Aluspaitoja onkin hyvä hankkia kaappiin monessa sävyssä ja mallissa. Tilaa kerralla vaikka täysi valikoima hihallisia ja hihattomia, mustia ja valkoisia sekä O- että V-aukkoisia malleja!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista