Mallisto

348 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Saksasta kotoisin oleva kenkämerkki, Rieker, perustettiin jo vuonna 1874. Yhtiö aloitti taipaleensa yhden perheen voimin, ja onkin pysynyt tämän saman perheen omistuksessa jo viiden sukupolven verran. Merkki on niittänyt mainetta ympäri Euroopan jo pitkän aikaa, ja onkin nykyään yksi Euroopan suosituimmista kenkämerkeistä. Riekerin kengät ja asusteet ovat vahva osoitus saksalaisesta laadusta ja taidokkaasta suunnittelusta. Jalkineet ovat äärettömän mukavat jalassa, ja tämä on aina ollutkin yhtiön tavoitteena. Kengät on tarkoitettu miehille ja naisille, jotka arvostavat kestävyyttä ja käytännöllisyyttä jalkineissaan.

Kun haluat hemmotella itseäsi, Rieker on oikea valinta

Riekerin jalkineet ovat paitsi käytännölliset ja mukavat, myös trendikkäät ja tyylikkäät. Mallisto tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia kenkiä aina tennareista avokkaisiin ja nilkkureista pistokkaisiin. Jalkineet on suunnattu kaikenikäisille. Nuorempi sukupolvi ihastunee matalavartisiin tennareihin ja korkeakorkoisiin sandaaleihin, kun taas varttuneempi väki tykästynee 70-luvulta inspiraatiota saaneisiin pistokkaisiin ja avokkaisiin. Näiden kenkien suunnittelussa on käytetty mielikuvitusta ja paljon uniikkeja yksityiskohtia. Kenkiä on koristeltu kauniilla timanteilla, kuvioilla ja leikkauksilla, ja valikoimasta löytyy väri kuin väri. Näillä saksalaista kestävyyttä edustavilla kengillä kävelet pitkään, ja voit yhdistää näitä jalkineita niin hameisiin, legginseihin, shortseihin kuin farkkuihin.

Rieker valmistaa myös kauniita laukkuja. Laukut ne vasta ovatkin trendikkäitä ja ajan hermolla. Valikoimasta löytyy olka-, käsi- ja ostoslaukkuja. Näillä laukuilla viimeistelet asukokonaisuutesi mihin tahansa tilanteeseen. Laukkujen koko ja malli vaihtelee, ja valikoimassa on tarjolla konservatiivisia mustia ja helmenvärisiä laukkuja, sekä värikkäämmille persoonille monivärisiä, räikeitä laukkuja kauniilla yksityiskohdilla, joita ei voi olla huomaamatta. Lukot, taskut, soljet ja leikkaukset tekevät jokaisesta laukusta omanlaisensa.

Rieker-kenkien ja asusteiden suuren valikoiman löydät Zalandosta. Nyt on oikea aika hankkia kestävät kengät, joissa on tyyliä ja näyttävyyttä.

Yhdistät helposti

Rieker

Yhden Euroopan menestyneimmän kenkämerkin, Riekerin, pitkä ja hedelmällinen taival alkoi vuonna 1874 etelä-Saksan tarunhohtoisissa vuoristomaisemissa. Rieker jäi kuitenkin kaikkea muuta kuin taruksi. Nykyään ympäri maailmaa myytävä Rieker on vahva osoitus saksalaisesta ergonomiasta yhdistettynä taidokkaaseen kenkämuotoiluun. Alunperin pohjoisen Italian jalkinemarkkinoille tuotteensa suunnannut Rieker saavutti lyhyessä ajassa mainetta ympäri Keski-Euroopan. Merkin jalkineiden laatua painottava suunnittelu huomattiin huolellista kenkäsuunnittelua arvostavien kuluttajien parissa. Sekä naisten että miesten kenkiä ja asusteita valmistava Rieker palvelee erityisesti kestävyyttä ja käytännöllisyyttä arvostavaa pukeutujaa. Merkin jalkineissa ei ole mahdollista tuntea oloaan epämukavaksi. Päinvastoin, erityisesti ergonomomista antistress-kenkämalleistaan tunnettu Rieker huolehtii käyttäjänsä jalkojen hellimisestä aina aamusta iltaan asti.

Rieker hellii tyylikkäitä jalkineita rakastavan mieltä ja jalkoja

Kuka ikinä sanoikaan, että kauneuden eteen tulee kärsiä, ei selvästi ollut koskaan käyttänyt Rieker-jalkineita. Kenkämaailman pehmeimmät ja mukavimmat jalkineet tulevat myös kauniissa kuorissa. Olipa kyse sandaaleista tai talvisaappaista, merkin kengät hivelevät paitsi kantapäitäsi myös silmääsi. Tukevat mutta tyylikkäät soljet ja remmit sekä päivittäisen käytön että trendien vaihtelun kestävät korot varmistavat, että sinun ei tarvitse tinkiä tyylistä saadaksesi käyttömukavuutta. Voit unohtaa kömpelöt terveyskenkämallit, sillä Rieker on sitä mieltä, että jalalle hellä kenkä voi näyttää myös tyylikkäältä. Rieker varmistaa jo suunnitteluprosessinsa varhaisessa vaiheessa, että sekä nuoremmat että vanhemmat jalkineiden käyttäjät löytävät kenkämalleista jotain omaan tyyliinsä sopivaa. Sekä äiti että tytär, isä että poika voivat kulkea saman kenkämerkin kengissä ja näyttää juuri ikäisensä tyyliseltä.

Kestävyyttä vuosiksi eteenpäin - Rieker valmistaa kenkiä tositarkoituksella

Neutraalit värisävyt läpi kenkämallien takaavat, että voit yhdistää uuden kenkäparisi rajattomiin asukokonaisuuksiin vuosi toisensa jälkeen. Ajattomalla suunnittelullaan Rieker tukee myös kestävää kulutusta ja kehitystä. Suosikkikenkäparisi ei tarvitse kestää vain yhden sesongin ajan, kun se voi ilahduttaa sinua elämäntilanteesta ja käyttötarkoituksesta toiseen. Selkeät ja puhtaat linjat käyvät loistavasti yhteen sekä villien trendien että klassisten asujen kanssa. Eri vuodenaikojen mallistojen jalkineet taipuvat kekseliäällä yhdistelyllä ja lämpökerrosten lisäämisellä käyttöön myös muina vuodenaikoina. Pehmeillä sukkahousuilla pidennät Rieker-sandaaliesi käyttökautta pitkälle syksyyn ja unohtamalla paksut sukat voit käyttää trendikkäitä bootsejasi vielä toukokuussakin. Nopein tapa löytää vuosia kestävä Rieker-kenkäparisi on tutustua Zalandon päivittäin uudistuvaan valikoimaan! Löydä vuosisadan kenkärakkautesi jo tänään!