Miesten sukat

2 713 tuotetta

Miesten sukkien ei tarvitse enää olla vain käyttövaate, joka puetaan tottumuksesta. Ne ovat nimittäin oivallinen keino uudistaa ja ryhdistää tyyliä. Leikittele siis erilaisilla sukilla rohkeasti.

Miesten sukat ovat käyttövaate, jolta vaaditaan paljon. Ja paljon pitääkin vaatia vaatteelta, jonka päällä astellaan koko päivä. Nilkkasukat ovat miesten sukkien klassikot mutta varrettomat mallit ovat saaneet jalan sijaa myös miesten jaloissa, ja niistä onkin tullut yhtä suosittuja kuin nilkkasukista. Ne vastaavat erinomaisesti "sukattomaan" trendiin, jossa sukkia ei näy ollenkaan.

Sukat voivat olla asusi trendikkäin kohokohta

Tyylikkyys alkaa sukista. Luksusmerkkien sukat nostavat hetkessä statusta ilman suurempia kommervenkkejä. Tyylikkäät merkkisukat viimeistelevät viileän bisnesmiehen pukutyylin. Eikä lainkaan haittaa, jos sukat vähän vilahtavat, sillä niiden logo kertoo kantajansa itsevarmasta tyylitietoudesta. Kokeile varrettomia merkkisukkia asia- tai juhlatyylissä 60-lukua henkivän ja nyt kovin trendikkään slim fit -malliin leikatun puvun kanssa – nauhalliset kävelykengät korostuvat komeasti, kun sukat eivät näy.

Vilauta sukkiasi reilusti! Kun kaipaat tyyliisi hienovaraista räväkkyyttä, voit tehdä sen sukilla. Löydät miesten sukat myös värikkäinä ja kuviollisina. Yksiväriset sukat perusväreissä, kuten punainen, keltainen, sininen ja vihreä, tuovat hauskan efektin asuusi vilahtaessaan housujen alta. Ne sopivat yksityiskohdaksi värikkääseen preppy-tyyliin, veikeään dapper-tyyliin tai yhtä hyvin sporttiseen katutyyliin merkkitennareiden kanssa. Myös maltillinen bisnesmies voi räväyttää paljastamalla muuten tumman pukunsa alta pallokuvioiset tai kirjavat nilkkasukat.

Sporttiset perussukat ja urheilusukat sopivat niin vapaa-ajan tyyliin kuin urheiluun. Monelle miehelle on tärkeää että sukat ovat vitivalkoiset tai pikimustat – erityisesti hiphoptyylissä valkoiset nilkkasukat ovat olleet tärkeä statement. Nyt tennareidenkin kanssa suositaan varrettomia sukkia, vaikka sporttiset nilkkasukat ovatkin ajaton suosikkisukka. Oli sukkatyylisi sitten pitkä, pätkä tai eriparia, ne voisivat olla tärkein asusteesi.

Tutustu myös

Miesten sukat ovat aliarvostettu osa miesten pukeutumista. Sukkia on oltava niin montaa eri paria, että löydät aina puhtaan ja ehjän parin jalkoihisi. Vaikka muu tyylisi olisikin kohdallaan, rikkinäiset tai eri paria olevat sukat pilaavat koko kokonaisuuden. Muistathan myös, että valkoiset tennissukat eivät kuulu tyylikkääsen asukokonaisuuteen vaan ainoastaan urheilukentille! Kaikkihan me tiedämme, että osa sukista katoavat jonnekin pesukoneen syövereihin ja siksi uusia sukkia onkin vain kärsivällisesti ostettava lisää. Hyvät sukat suojaavat jalkoja rakoilta ja saavat jalkasi tuntumaan kuivilta niiden hikoillessakin. Urheiluun kannattaakin hankkia siihen tarkoitetut urheilusukat. Talvea varten on puolestaan hyvä olla valikoima paksumpia talvisukkia. Kesällä lyhytvartisten kenkien kanssa sopivat varrettomat sukat, mutta muistathan jättää sukat kotiin, kun laitat sandaalit jalkaan!

Miesten sukat - tarvitset niitä aina!

Laajasta miesten sukkien valikoimastamme löydät sopivan parin kaikkiin käyttötarkoituksiin. Erilaisiin urheiluharrastuksiin sopivat urheilusukat, arkikäyttöön nilkkasukat ja polvisukat lämmittämään koko jalkaa - kaikki valikoimamme sukat ovat laadukkaita ja kestäviä. Varrettomat urheilusukat näyttävät ja tuntuvat hyviltä juoksukenkien sisällä. Monet haluavat sukkien olevan mahdollisimman huomaamattomat, mutta ne, jotka haluavat säväyttää nimenomaan sukillaan, voivat valita sukkansa värikkäiden sukkien joukosta. Tilaa nyt kätevästi netistä täydennystä sukkavalikoimaasi - tarvitset niitä kuitenkin! Muistathan, että toimitamme tilauksesi aina ilman lähetyskuluja!