Miesten villasukat

Suositut filtterit
243 tuotetta

Miesten villasukat arkeen ja aktiviteetteihin

Miesten villasukat ovat jopa yllättävän monipuolinen vaatekappale. Kylmien kelien talvisukaksi niiden mieltäminen ei toki ole väärin, sillä villaiset sukat todellakin pitävät jalat mukavan lämpiminä kaikista kovimmillakin pakkasilla. Niistä on kuitenkin moneen muuhunkin käyttöön arjessa ja urheillessa ympäri vuoden. Tervetuloa Zalandolle tutustumaan laajaan sukkien valikoimaan.

Perinteisesti miesten villasukat valmistetaan villalangasta ja neulotaan puikoilla. Ylipäätään villa toimii erinomaisena lämmöneristeenä, villalangan sisällä olevasta ilmasta johtuen. Kosteilla ja kylmillä keleillä villaa suositaan myös sen takia, että se sitoo painoonsa nähden mainiosti kosteutta, eikä myöskään tunnu kosteanakaan epämiellyttävän kylmältä.

Jo pitkään villasta valmistettuja sukkia on tuotettu myös teollisesti eri paksuisina ja erilaisiin käyttötarkoituksiin soveltuen. Teollisesti valmistettujen sukkien joukosta löydät nykyisin myös huiman määrän erilaisin kangassekoituksin tuotettuja vaihtoehtoja. Esimerkiksi keinomateriaaleja ja lyocellia yhdistetään villan kanssa, kun halutaan sukille erilaisia ominaisuuksia ja villalle ominaista lämmityskykyä.

Merinovillasukat sopivat erinomaisesti urheiluun

Yksi suosituimpia villasukkien valmistusmateriaaleista on merinolampaista saatava merinovilla. Merinovillasukat hyödyntävät tätä luonnon omaa supermateriaalia ja ne sopivat erityisesti urheiluun sekä retkeilyyn, unohtamatta tietenkään arjen peruskäyttöä. Materiaalien ominaisuuksien ansiosta ne sopivat hyvin käytettäväksi ympäri vuoden.

Merinovillasukat on nimensä mukaisesti valmistettu ultra-ohuista kuiduista koostuvasta merinovillasta, joka eroaa reilusti perinteisestä villasta. Tästä syystä sen tuntuma ja rakenne on niin mukava ja erilainen. Materiaalina se ei kutise, eikä ala haisemaan, mikäli tuuletat niitä säännöllisesti. Joustavuudestaan johtuen rypistyneet merinovaatteet myös oikenevat nopeasti. Merinovillasta valmistetut sukat puetaan suoraan iholle materiaalin mainion tuntuman ja ominaisuuksien vuoksi.

Ympärivuotiseen käyttöön soveltuvat ominaisuudet johtuvat materiaalin alkuperästä. Merinolampaat asustelevat kylmissä ja rankoissa vuoristoympäristöissä, joissa niiden tulee selviytyä yhtä lailla porottavassa kesäauringossa kuin äärimmäisessä kylmyydessäkin. Tästä syystä merinovillaiset sukkavaihtoehdot ovatkin omiaan lämmittämään ja viilentämään. Yhdistele mieluisat mallit monipuolisesti sekä talviurheiluun että kesäiselle juoksulenkille.

Piristystä päivään värikkäillä sukilla

Meillä Zalandolla löydät miesten villasukat käytännöllisesti arkeen ja harrastuksiin. Jalkojasi lämmittävät sukkavaihtoehdot löydät mukavan pirtein värein ja kuvituksin varustettuna. Luonnollisesti myös asialliset ja aina toimivat kokomustat mallit ovat saatavilla. Halutessasi voit myös valita erityisesti kestävän kehityksin metodein valmistettuja tuotteita, kuten vastuullisesti tuotettuja materiaaleja -merkin tuotekuviensa kulmissa näyttäviä vaihtoehtoja.

Piristä kylmää talvipäivää ja sujauta jalkaan hauskan räikeillä väreillä koristetut sukkamallit. Oletpa sitten kotisohvan nurkassa tai vierailulla ystävien luona, nämä sukat tuovat hymyä huulille. Valitse varren pituus käyttötarkoituksen mukaan. Voit hyvin valita ostoskoriisi useita erilaisia yksittäisiä sukkapareja tai napata mukaan useammat eriväriset vaihtoehdot sisältäviä settejä.

Miesten villasukat palvelevat sinua pitkään ja pitävät jalkasi lämpiminä vuodesta toiseen. Kannattaa seurata hoito-ohjeita, jotta vältät turhaa sukkien nukkaantumista ja kulumista. Perinteisiä villasukkia pestessä voi olla esimerkiksi kannattavaa käyttää pesupussia hankauksen välttämiseksi. Monille villasukkamalleille riittää puhdistukseksi myös kylmässä ilmassa tuulettaminen.