Katalogi

Suositut filtterit
4 084 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Mangon moderneissa klassikoissa viihdyt töissä ja vapaa-ajalla

Mango tarjoaa ajattomat vaatteet ja asusteet sekä töihin että urbaaniin katutyyliin. Löydät mallistosta sopivan asun jokaiseen säähän ja tilanteeseen. Espanjalaismerkin vaatteet tunnetaan muun muassa laadukkaista materiaaleistaan ja minimalistisista designeistaan. Mustaa, valkoista, beigeä, khakia ja pastellin sävyjä – pitkän linjan muotitalo luottaa klassisiin väreihin. Yksinkertainen ei kuitenkaan ole tylsää, vaan vaatteiden jujuna toimivat esimerkiksi harkitut leikkaukset. Yhdistele toisiinsa esimerkiksi erilaisia valkoisen, luonnonvalkoisen sekä beigen sävyjä ja luo hillityn tyylikäs asukokonaisuus Mangon tyyliin.

Mango on tunnettu vaatteiden ohella myös laukuista, huiveista ja muista asusteitaan. Yksinkertaiset, monikäyttöiset olkalaukut ja tyylikkäät, minimalistiset käsilaukut ovat toimiva valinta joka tilanteessa. Lisäksi yksinkertaisia laukkuja on helppo yhdistellä monenlaisiin asuihin. Esimerkiksi klassinen musta käsilaukku pysyy arjessasi mukana pitkään. Muista kruunata asusi huivilla! Sido kaulaan kevyt tai runsas huivi – riippuen päivän lookista.

Maailmanlaajuista suosiota nauttivan muotitalon kokoelmista löydät helmet sekä aikuisten että lasten arki- ja juhlalookiin. Tämä brändi vaatettaa tyylillä koko perheen! Lastenvaatteissa yhdistyvät leikkisyys ja klassiset linjat. Lasten valikoimista löydät esimerkiksi suloiset mekot ja takit jokaiseen vuodenaikaan. Valitse lapsellesi esimerkiksi lämmin haalari, muhkea toppatakki tai siisti villakangastakki. Perheen pienimpien ulkovaatteissa yhdistyvät tyyli ja korkea laatu, eivätkä nämä takit säikähdä kovaakaan käyttöä.

Mango-tyyli ei petä toimistolla

Mango suunnittelee täydellisiä ar