Mallisto

Suositut filtterit
216 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Urheilulajien kuningassarjaan kuuluva golf on enemmän kuin pelkkä laji - se on elämäntapa. Urheiluvaatevalmistajien kärkinimiin kuuluva Nike tietääkin, että ainutlaatuinen laji vaatii täysin omat vaatteet ja asusteet. Tätä varten merkki on kehittänyt Nike Golf -malliston, joka antaa valokeilan nimenomaan golffaukseen suunnitelluille vaatteille. Kaikki malliston tuotteet tähtäävät siihen, mihin lajia harrastavatkin - virtaviivaiseen lopputulokseen ja liikunnan iloon.

Tunnet Nike Golf -vaatteiden teknisyyden ja laadun jo ensimmäisellä käyttökerralla. Kaikki malliston vaatteet suunnitellaan yhteistyössä alan asiantuntijoiden ja ammattipelaajien kanssa. Täydellinen istuvuus ei ole merkin vaatteissa myytti - kaikki vaatteet aina paidoista housuihin mitoitetaan liikkuvuuden salliviksi. Huippuunsa hiottu tekniikka saa Nike Golf -vaatteissa rinnalleen muodikkaan ulkonäön. Päivät viheriöllä houkuttavat vielä enemmän, kun saat pukea yllesi alan trendikkäimmät vaatteet. Pirteät värit ja innovatiivinen muotoilu ovat tasaisesti vaihtuvien mallistojen parasta antia.

Nike Golf - trendikkäitä urheiluvaatteita, joiden avulla erotut viheriöllä!

Kun intohimosi on golf, haluat käyttää mahdollisimman paljon aikaa itse lajiin ja vähemmän aikaa urheiluvaatteiden pohdintaan. Nike Golf -mallistot mahdollistavat täydellisen golf-kerraston hankkimisen yhdellä istumalla. Housut, shortsit ja hameet ovat alaosien suosikkivaihtoehtoja. T-paidat ja pitkähihaiset paidat mahdollistavat kätevän kerrospukeutumisen kentällä. Naisten golf-mekot ja miesten hihattomat topit ovat ihanteellinen ratkaisu kesäisille pelikentille, joilla asteet saattavat kohota korkeisiinkiin lukemiin. Huomaa myös laadukkaat golf-kengät, joita löydät monissa eri väreissä ja kuvioissa.

Kun yksittäiset urheiluvaatteet ovat laadukkaita, on asun kokoaminen helppoa. Nike Golf -vaatteet on helppo yhdistellä paitsi keskenään myös muiden vaatekaappisi urheiluvaatteiden kanssa. Käytä värejä rohkeasti ja ennakkoluulottomasti - yhdistä raikasta valkoista sähäkkään keltaiseen ja viileää minttua skarppiin mustaan!

Yhdistät helposti