Miesten hatut

Suositut filtterit
568 tuotetta

Hatuista on muodostunut miesten päivittäisen tyylin ykkösasuste. Niillä on helppo lisätä mihin tahansa tyyliin se puuttuva palanen. Nykään ne ovat SE trendiasuste. Löydät meiltä trendikkäät miesten hatut joka tilaisuuteen ja tyyliin!

Kuka tahansa mies voi pukea hatut onnistuneesti, kunhan vain löytää oikean mallin. Kaipaatko dandy-tyyliisi keikarimaista fedora-hattua? Urbaanin rentoon tyyliin lippistä tai lätsää? Vai toisitko hipster-tyyliisi viimeisen silauksen porkpie-hatulla Heisenberg-tyyliin? Viimeistään upea valikoima herättää sisäisen hattumiehesi.

Sijoita ainakin näihin kolmeen hattuun

Yksi miesten hattujen vahvimmista trendeistä on leveälierinen hattu litteällä lierillä – hatussa sekoittuvat mystinen cowboy-fiilis ja perinteikäs fedora-hattu. Leveälierinen hattu sopii erinomaisesti boheemiin tyyliin. Luo maskuliininen boho chic -look hatun ympärille: valitse vajaamittaiset suorat kangashousut, rento paitapusero neutraalissa sävyssä ja heitä päällimmäiseksi reilu bleiseri. Jos oikein villillä tuulella olet, niin valitse housuihin pystyraitaa tai kuvioita. Luonnollisesti jätät paitapuseron ylimmät napit auki huolettomasti ja vedät leppoiset purkkarit jalkaasi. Pitkä kuviohuivi viimeistelee kalifornialaisen rennon asenteen.

Baseball-lippikset ovat ottaneet hillitymmän muodon, kun suoralippaisista ja snap backeistä on siirrytty neutraalimpaan ja kypsempään "dad hat" -klassikkomalliin. Siistin, yksivärisen lippiksen voit mätsätä jopa asialliseen tyyliin, kuten puvun kanssa työmatkalle tai farkkujen ja pikkutakin kanssa smart casual -lookiin. Vintage-henkinen ajurinlätsä sopii kuin nakutettu rockabilly-tyylistä ammentavaan lookiin lahkeista käännettyjen farkkujen ja paitapuseron kanssa – henkseleiden kera.

Kesähelteillä on hyvä olla olemassa vähintään yksi hattu, jossa sopii kruisailla biitsiä kohden. Rennot kalastajanhatut ovat saaneet jälleen nostetta erityisesti streetwearissä ja ne sopivat urbaaniin lookiin täydellisesti. Voit valita hatut hauskoilla printeillä! Hienostuneempi valinta, jonka voi parittaa asialliseenkin ja jopa juhlatyyliin on perinteikäs panama-olkihattu, jota löydät muissakin väreissä kuin perinteisenä oljenvärisenä, kuten sinisenä, valkoisena tai mustana.

Tutustu myös