Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kuosi
Mallisto
34 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Saksalainen Kempa on erikoistunut aikuisten ja lasten käsipallovarusteisiin, -jalkineisiin ja -vaatteisiin. Alan harrastajat ja ammattilaiset arvostavat tämän huipputason urheilumerkin teknisiä innovaatioita. Niitä voivat käyttää myös muiden sisäpelien harrastajat. Jalkineiden ja vaatteiden designiin on panostettu tosissaan myös ulkonäön puolesta. Mielestämme sporttisten asukokonaisuuksien rakentaminen onkin osa treenaamisen hauskuutta! Tämän suosikkimerkin vaatteista ei tarvitse luopua edes pelihallin ulkopuolella, ne kelpaavat hyvin myös trendikkäiksi miksattuihin katutyyleihin.

Kempa tuntee käsipallon perin pohjin – samalla se suunnittelee katseenkestävää sporttimuotia

Naisten käsipallo-ottelussa riittää vauhtia ja nopeasti vaihtuvia tilanteita. Kun etsit pelissä hyvää maalintekopaikkaa kiitäen kohti puolustusmuuria, ovat hyvät käsipallokengät tarpeen. Tekniset paidat ja pelihousut joustavat laajakaaristen heittoliikkeiden mukana. Pelaamiseen suunnitellut vaatteet kelpaavat muuallekin, sillä tällä hetkellä poimimme pukeutumisideoita kaikkialta! Myös tämän urheilumerkin vaatteilla on helppo tehdä kontrasteja naisten ajankohtaiseen katumuotiin. Liitä urheilullinen printtipaita huolettomaan farkkuhameeseen ja hanki metallin värisistä sandaaleista vielä ripaus naisellisuutta asuun. Reipastahtisen miesten pelin päätyttyä voit solahtaa yhtenäiseen verryttelyasuun, jossa hölkkäät kohti kotia ja saat samalla tyylikkään näköisen loppuverryttelyn. Lasten värikylläiset t-paidat käyvät myös huolettomiin vapaa-ajan vaatteisiin. Voit liittää niitä koulupäivän piristykseksi kivannäköisiin farkkuihin ja tennareihin. Pirteän näköiset jalkineet kulkevat treeneihin tyyliin sopivassa urheilukassissa. Ne näyttävät vauhdikkailta urheilushortsien ja -paitojen kanssa.

Tämän brändin tekninen osaaminen yhdistyy raikkaan näköiseen ulkoasuun

Kempa keskittyy tosissaan parhaaseen mahdolliseen tulokseen. Se vastaa vaativien pelaajien tarpeisiin lukemattomissa tiukoissa pelitilanteissa. Pitävillä pohjilla varustetuista jalkineista on hyötyä, kun keskityt vauhdikkaaseen hyppyyn maalivahdin alueelle. Joustavat jalkineet ovat saaneet pintaansa hengittäviä materiaaleja, jotka tekevät aikuisten ja lasten liikkumisesta miellyttävää. Kevyet EVA-pehmusteet vaimentavat lattiaan iskeytyviä askeleita pelaamisen aikana. Kempan pelikengät tukevat jalkaa myös nilkan kääntyessä erilaisiin asentoihin. Tämän brändin urheiluvaatteet ovat ulkoasultaan sekä pirteitä että sulavalinjaisia ja hillittyjä. Niissä on myös hyvännäköisiä yksityiskohtia ? asymmetrinen kaula-aukko tai poikkeuksellisesti sijoitetut tehostenauhat kiinnittävät katsojan huomion. Ne houkuttelevat valitsemaan urheiluvaatteita myös sporttihenkisten toimistotyylien tehokeinoksi. Kempan ammattitaito ulottuu myös palloihin, joissa on eri-ikäisille pelaajille sopivia kokoja. Niiden voimakkaat värit antavat pelihalliin energistä tunnelmaa!

Tutustu myös