Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.

×Hyväksyn.

MAKSUTON ASIAKASPALVELU 0800 944 51

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

×
Toivelista
Ostoskori 0

Miesten pipot, hatut & lakit (682 tuotetta)

Asiakkaamme suosittelevat


Tyylikkäät miesten pipot, hatut & lakit

Superdry BASIC-pipo

Miesten lakit ovat saaneet alkunsa amerikkalaisesta urheilulajista baseballista. Sittemmin ne ovat löytäneet tiensä Amerikan urheilukentiltä muualle maailmaan ja kaupunkien katukuviin. Urheilulliset vaikutteet ovat inspiroineet miesten pipoja ja lakkeja 1980-luvulta lähtien, ja niistä tuli lähes pakollinen osa skeittaajien pukeutumista. Tämän jälkeen nämä päähineet mukautettiin muihinkin tarkoituksiin sopiviksi, ja nyt miesten pipot, hatut ja lakit ovat myös osa muotimaailmaa. Valitse laajasta päähinevalikoimasta juuri sinun tyyliisi soveltuva pipo, hattu tai lakki!

Päähineet joka säähän


Löydä oma kokosi, ja sinulla on tyylikäs ja sporttinen lippis tai huipputrendikäs hattu, joka sopii sinulle täydellisesti sekä suojaa päätäsi kesällä auringonpistoksilta sekä palamiselta. Syksyä ja talvea varten löydät lisäksi Zalandon laajasta valikoimasta trendikkäät miesten pipot, joiden tehtävä muodikkuuden lisäksi on suojata pääsi ja korvasi pakkaselta ja lumelta. Erityisen omiaan tähän ovat miesten villapipot. Miesten pipoja saa jokaisessa lempivärissäsi ja monissa erilaisissa malleissa, jolloin löydät juuri sinun toppatakkiisi ja muihin asusteisiin sopivan pipon. Miesten pipoilla, hatuilla ja lakeilla ilmaiset, että sinulla todella on tyylitajua!