Suodatin

Miesten pipot, hatut & lakit

2,507 tuotetta

Kun illat alkavat pimetä ja lämpötila laskea, on aika kaivaa pipot, hatut sekä lakit esille. Niiden käyttökausi kestää Suomen syksyn ja talven yli aina pitkälle kevääseen saakka. Oikeaan talvipukeutumiseen tarvittavat päähineet pitävät miehen lämpimänä kovassakin pakkasessa.

Pipo on pääasia

Pakkasella kehon lämmöstä katoaa harakoille jopa 80 prosenttia suojaamattoman pään kautta, ilman päähinettä paksutkaan talvivaatteet eivät pidä ihmistä lämpimänä. Päähineet vähentävät lämmönhukkaa ja ovat siten ensisijaisen tärkeä osa talvivaatetusta. Kaupungille tai kevyempään ulkoiluun riittää päähine kuin päähine, tyyliseikat voivat ratkaista millaisen pipon päähänsä laittaa. Villa tai villasekoite on lämmin ja joustava päässä talvella, kevyempi puuvillapipo riittää syksyyn ja kevätsäähän. Monissa villapipoissa on erillinen vuori, joka estää pään hikoamisen ja helpottaa pipon hoitoa. Peruspipojen lisäksi urheillessa ja hikoillessa tarvitaan omat päähineensä. Teknisistä materiaaleista valmistettu, hikeä iholta siirtävä ja hengittävä urheilupipo on supermukava käyttää. Kesällä on kylmyyden sijaan suojauduttava auringonpaisteelta ja -paahteelta. Baseball-lakki varjostaa silmiä ja suojaa auringon paahteelta. Lippalakki on kätevä esimerkiksi pyöräillessä tai veneillessä. Katu-uskottavan hiphopparityyliin baseball-lakki kuuluu aina, sisällä ja ulkona.

Pukeudu sään mukaan

Värien ja mallien kirjo houkuttelee valitsemaan jotain uutta ja erilaista. Miesten pipot, hatut ja lakit eivät ehkä ole yhtä riemunkirjavia kuin naisten hatut, mutta erilaisia malleja löytyy kuitenkin runsaasti. Kaudesta riippuen pinnalla ovat pipot ja myssyt tupsulla tai ilman, läpälliset talvihatut, lippalakit, tweedkankaiset pappalakit ja tietenkin perinteiset lierihatut. Valitsemalla omaan tyyliin sopivat päähineet ja niihin matsaavat käsineet ja huivit, mies on aina sään mukaan pukeutunut. Eikä haittaa, jos look on kovin tavallinen ja arkinen, se on nyt kuuminta hottia.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Miesten pipot, hatut ja lakit

Talvella pipot, hatut ja lakit saavat taas käyttöä, kun täytyy suojautua lumisateelta, jäätävältä tuulelta tai kovalta pakkaselta. Perinteinen pipo on useimmiten kudottua neulosta ja siinä voi olla mukana tupsu päälaella. Joissakin pipoissa on korvien kohdalla pidennetyt läpät lisälämmittimenä, ja hatun voi solmia erillisillä nauhoilla leuan alta myös leukaperiä suojaamaan. Pipoissa voi olla myös fleecestä valmistettu vuori, jolloin kovakaan tuuli ei pääse puhaltamaan neuloksen läpi. Pipoa voi myös koristaa teddykarva, joka tuo ihan uutta ilmettä siihen. Jotta piposta saisi kivan kaupunkiasusteen, siihen voi yhdistää samasta materiaalista olevan kaulaliinan. Jotkut taas ovat niin vannoutuneita lippalakin ystäviä, että käyttävät sitä läpi talven. Lippalakeissa toki on talvisempiakin vaihtoehtoja ja aikuisen miehen tyyliin sopivia lakkimalleja. Piposta onkin viime vuosina tullut varsinainen nuorison suosikki - pipoa pidetään päässä koko päivä niin sisällä kuin ulkona.

Brändipipot, hatut ja lakit antavat uutta ilmettä talveesi

Talven tullen kannattaa ehdottomasti tutustua Zalando.fi -verkkokaupan valtavaan miesten pipo-, hattu- ja lakkivalikoimaan. Verkkokaupastamme löytyy runsaasti kaikkein suosituimpien valmistajien pipoja, lakkeja ja hattuja talven upeissa uutuuskuoseissa ja -malleissa. Pipo tai lakki on myös oiva lahjaidea ja sopii päähän kuin päähän, koska sama koko käy kaikille. Mietitkö minkälainen pipo, hattu tai lakki on tämän talven ehdoton suosikki? Verkkokauppamme on rakennettu niin, että näet helposti, mitä muut ovat ostaneet. Siinäpä oiva apu myös päähinettä lahjaksi ajattelevalle. Olitpa sitten ostamassa klassisempaa hattua, trendikästä pipoa tai nuorison suosimia lakkeja, Zalandon verkkokaupasta löydät varmasti sinulle tai läheisellesi sopivan asusteen talven kylmyyttä vastaan. Kiedo lämpöinen kaulaliina kaulaasi ja anna hatun pitää pääsi ja korvasi lämpiminä! Tämän talven parhaat pipot, hatut ja lakit ovat myynnissä juuri nyt.