Mallisto

Suositut filtterit
83 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Itävaltalainen Dynafit on paras ystäväsi korkeilla rinteillä liikkuessasi. Lumileopardi-logostaan tunnettu alppilajien suosikkibrändi on keskittynyt kehittämään innovatiivisen korkealaatuisia vaatteita ja varusteita, joiden avulla liikut vuoristossa lumileopardin keveydellä ja tarkkuudella, olipa intohimosi sitten hiihto, vapaalasku, maastojuoksu tai vuoristovaellus. Teknisten ominaisuuksien lisäksi Dynafit-tuotteet on suunniteltu myös esteettisesti vaativaan makuun ? sopivatko sinun vuoristotyyliisi parhaiten kirkkaat sporttisävyt, vähäeleiset tummat kuosit vai modernit graafiset kuviot? Kokoa omaan tyyliisi parhaiten sopiva kokonaisuus ja lähde seikkailemaan!

Dynafit-varusteissa liikut vuoristo-olosuhteissa lumileopardin lailla

Itävaltalaisen Dynafitin juuret ulottuvat aina vuoteen 1950, jolloin yritys lanseerasi ensimmäiset hiihtomononsa. Vuosikymmenten varrella valikoima on laajentunut monoista muihinkin urheilujalkineisiin, -vaatteisiin ja -varusteisiin, mutta keskeisin painopiste on pysynyt samana. Dynafitin tärkein inspiroija on vuoristo, ja sen tuotteet on suunniteltu ennen kaikkea vuoristolajeihin, kuten lasketteluun, vaeltamiseen sekä mäkijuoksuun. Näissä varusteissa on voitettu lukuisia olympiamitaleja ja valloitettu yhä uusia vuorenhuippuja. Teknisiltä ominaisuuksiltaan Dynafitin vaatteet ja kengät on kehitetty mahdollisimman keveiksi, hengittäviksi ja mukavaksi esimerkiksi kosteutta siirtävien kankaiden ja vedenpitävien kalvojen avulla. Umpihangessa tapahtuvat vapaalaskut ja hiihtovaellukset vaativat varusteilta erityisen hyvää eristystä kylmyydeltä ja kosteudelta, ja kesälajien tärkeimpiä ominaisuuksia ovat hyvä pito kaltevilla pinnoilla sekä ilmavuus ja nopea kuivuminen. Nämä varusteet auttavat sinua haastamaan itseäsi yhä parempiin suorituksiin olosuhteista riippumatta!

Kokoa vauhdikas ja valloittava sporttilook talviurheiluun ja kesäliikuntaan

Modernin urheilumuodin trendit näkyvät Dynafitin tuotteissa teknisesti huippuunsa viritettyjen ominaisuuksien lisäksi raikkaan tyylikkäänä designina. Kun olet lähdössä talviselle vaellukselle tai vapaalaskemaan puuterihangille, valitse näkyvillä tehoväreillä, kuten neonväreissä hehkuvalla oranssilla tai keltaisella viimeistellyt vaatteet. Hupullisen kuoritakin sekä veden- ja tuulenpitävien ulkoiluhousujen alle puetaan tietenkin tekninen aluskerrasto, ja lämpötilan mukaan mahdollisesti myös lämmittävä välikerros esimerkiksi kevyestä ja pehmeästä fleecestä. Kesäiseen maastojuoksutyyliin tarvitaan puolestaan kevyillä mutta tukevilla pohjilla varustetut juoksukengät, hengittävät shortsit ja t-paita sekä ohut ulkoilupusakka. Tarpeelliset tavarat kulkevat mukana miellyttävästi istuvassa repussa tai kätevässä juoksuvyössä. Takkien ja housujen funktionaalinen käyttömukavuus on viimeistelty useilla vetoketjullisilla taskuilla, kiristettävillä hihan- ja lahkeensuilla sekä mahdollisimman joustavilla materiaaleilla. Suunnittelitpa sitten Alppien rinteiden, kotimaan tunturihuippujen tai lähimaastosi kukkuloiden valloitusta, näissä varusteissa teet sen tyylillä!

Tutustu myös