Laukut

19 204 tuotetta

Laukut

Mikään ei viimeistele asukokonaisuutta samalla tavalla kuin huolellisesti valitut laukut! Niiden roolia ei siis ole syytä vähätellä: laukku on asusteista tärkein, oli kyseessä sitten arki-, työ tai juhlapukeutuminen. Laukkuvalikoima on tietenkin siis mittava, ja siihen kuuluu minilaukkuja, olkalaukkuja ja shopping bagejä. Joukkoon kuuluu trendiluomuksia, ajattomia miesten ja naisten nahkalaukkuklassikoita, sporttisia olkalaukkuja ja tyylikkäitä läppärilaukkuja.

Laukkuvalinta heijastaa tietenkin laukun kantajan tyyliä. Minimalistisen pukeutumisen ystävän valinta osuu selkeälinjaiseen ja yksiväriseen malliin, romanttiseen tyyliin sopivat sirot olkalaukut ja katu-uskottavaa tunnelmaa täydentävät rennot kangaskassit. Mitä useampi laukku, sen helpompaa on asukokonaisuuksien onnistunut viimeistely!

Leikittele laukuilla!

Naisten laukkuvalikoima on hurmaavan laaja niin värien, mallien kuin tyylienkin suhteen. Nostalgiset, sirot nahkaolkalaukut kuuluvat jokaisen naisen laukkuvalikoimaan. Farkkujen, tennareiden ja väljän neulepaidan seurana klassikkolaukku lisää asukokonaisuuteen hauskan kontrastin ja aimo annoksen trendikkyyttä. Samat laukut sopivat myös romanttisen boheemin ilmeen viimeistelyyn, mutta aivan yhtä hyvin ne sopivat ryhdikkään jakkupuvunkin seuraksi.

Arjen pelastajia ovat puolestaan tilavat shopping bagit. Minimalistiseen tyyliin sopivat yksiväriset, selkeälinjaiset ja konstailemattomat mallit. Ne myös rauhoittavat muuten näyttävää asukokonaisuutta! Makean väriset tai näyttävin yksityiskohdin viimeistellyt laukut puolestaan muodostavat muuten maltillisen asukokonaisuuden väriläiskän tai täydentävät asukokonaisuuden harkittua värimaailmaa.

Miesten laukkuvalikoima on monipuolinen ja trendikäs. Sen ytimen muodostavat erilaiset olalle heitettävät mallit. Klassiset nahkalaukut luovat rentoon asuun viimeistellyn säväyksen, mutta ovat moitteeton valinta myös suorien housujen, kävelykenkien ja neulepaidan seurana. Aavistuksen sporttiseen, urbaaniin tyyliin kuuluvat puolestaan huippumuodikkaat nahkavahvisteiset, tukevasta kankaasta valmistetut laukut.

Tutustu myös