Kellot

Suositut filtterit
2 232 tuotetta

Kellot

Rannekellot ovat kautta aikojen olleet arvokkuuden merkki ja tuoneet tyyliin eleganssia, jollaista mikään toinen asuste ei onnistu luomaan. Oli kello sinulle sitten statement-asuste, rakas keräilykohde, rannetta koristava koru tai pelkkä aikaa mittaava kapine, tulet löytämään kelloista juuri sen oikean. Rannekello on kuin puoliso - valitse se huolella, ja se tulee kulkemaan kanssasi pitkän matkan!

Vintage ja retro näkyvät vahvasti kellotrendeissä!

Rannekellot henkivät menneiden vuosikymmenten tunnelmaa, mutta tuovat sen rinnalle rohkeita värejä ja innovatiivisia teknisiä yksityiskohtia. Useimmat kellot ovat unisex-mallisia, ja sopivat kenelle tahansa.

Muodikas designer-kello on kuin kallis laukku, sillä nostat helposti asusi arvoa. Asustamalla sen, annat sille joka kerta uuden ilmeen. Mätsää kellosi muihin koruihin tai luo kontrasti siron kellon ja runsaiden, massiivisten korujen yhdistelmällä. Miksaaminenkin on sallittua - yhdistä moderniin kelloon vintage-koruja tai toisinpäin. Minimalistinen tyyli ei kaipaa koruja kellon seuraksi, ainakaan samaan ranteeseen. Kello on oiva tapa tuoda yksiväriseen asuun häivähdys väriä! Valkoinen henkii jet setterin asennetta. Maskuliiniset kellot ovat olleet naisten kellomuodin suurin hitti jo pitkään. Ylisuuri kello tuo sporttista asennetta naiselliseen asuun. Voit myös korostaa sillä maskuliinista lookiasi, kuten housupukua.

Kello on maskuliinisen asun näyttävin asuste. Nahkaremmisellä rannekellolla tuot kasuaaliin asuun asiallista terävyyttä. Mätsää nahkaisen remmin väri herrasmiesten tapaan kenkiesi väriin. Sporttikellot sopivat kiireiseen vapaa-aikaan, jossa mitataan ajan lisäksi kuntoa. Strap on -hihnalla varustettu komistus ei kavahda kovaakaan käyttöä, ja tuo asuun kaivattua huolettomuutta. Kello voi olla myös asun yllättävä yksityiskohta, joka varastaa katseet - miten olisi veikeän vihreä kello?

Yhdistele ja sekoita