Solmiot & Asusteet

313 tuotetta

Solmiot, rusetit ja kalvosinnapit kuuluvat paitsi klassiseen miesten pukeutumiseen myös trendikkäisiin katumuotia ja perinteisiä elementtejä yhdisteleviin tyylisuuntauksiin. Luo siis hurmaavan huoliteltu ilme ajattomia miesten asusteita pukeutumiseesi yhdistellen!

Solmiot sopivat niin rentojen urbaanien asukokonaisuuksien kuin miesten juhla-asujenkin viimeistelyyn. Valinnanvaraa on runsaasti – aina kapeista ja hillityistä solmioista näyttäviin asun keskipisteen muodostaviin trendikkäästi kuvioituihin solmioihin. Huippumuodikas vaihtoehto solmiolle on tietenkin rusetti. Siitä on tullut keskeinen dapper- ja preppy-tyylisen pukeutumisen elementti. Rusetti on samaan aikaan leikkisä mutta huoliteltu ja klassinen asuste.

Solmio nostaa asun uusiin ulottuvuuksiin!

Trendikkääseen, kapealinjaiseen dapper-henkiseen pukeutumiseen solmiot kuuluvat olennaisesti. Eivätkä tietenkään mitkä tahansa solmiot, vaan kapeat 60-luvun tyylistä muistuttavat yksiväriset mallit, jotka sointuvat pukuun moitteettomasti. Trendivärejä ovat esimerkiksi viininpunainen ja tummansininen. Solmioista voi myös tehdä asun tyylikkään keskipisteen valitsemalla paidan ja puvun väristä erottuvan graafisesti kuvioidun elegantin mallin. Klassisen trendikkääseen herrasmiestyyliin sopivat puolestaan aavistuksen kiiltävät, perinteisesti kuvioidut solmiot murretuissa sävyissä. Ne yhdistetään solmion värimaailmaan sointuvaan liiviin ja pukuun. Katu-uskottavasti solmiota puolestaan käytetään slim fit -farkkujen, nauhallisten nahkanilkkureiden ja neuletakin sekä kauluspaidan kanssa.

Solmiot sopivat myös huolitellun klassiseen preppy-tyyliin, joissa vaikutteita imetään perinteisestä yliopistomaailman pukeutumisesta kauluspaitoineen, pikkutakkeineen ja suorine housuineen. Leikittele värimaailmalla ja kokeile yllättäviäkin väriyhdistelmiä! Asu tietenkin viimeistellään makein kalvosinnapein, kengiksi puolestaan sopivat mokkanahkaiset kävelykengät tai trendikkäät loaferit.

Leikkisämpään, suorastaan viikarimaiseen suuntaan asu viedään korvaamalla suorat housut shortseilla, napittamalla hyvin istuva lyhythihainen t-paita huolellisesti ja viimeistelemällä asu muodikkaalla kapealla solmiolla tai klassisella rusetilla. Kengiksi sopivat niin loaferit kuin slip on -tennaritkin. Viimeistele huippumuodikas asukokonaisuutesi perinteisellä olkihatulla ja pyöreillä aurinkolaseilla!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Solmiot kuuluvat olennaisena osana miesten juhlapukeutumiseen. Monet miehet tarvitsevat niitä myös jokapäiväisessä arjessa, jos he työskentelevät esimerkiksi toimistoympäristössä. Erilaisilla kravateilla, ruseteilla, kalvosinnapeilla ja muilla asusteilla viimeistelet charmikkaasti miehekkään pukukokonaisuutesi ja korostat persoonallista tyyliäsi. Lukuisat erimalliset ja -väriset asusteet antavat paljon valinnanvaraa, josta jokainen mies voi löytää täydelliset solmiot omaan makuunsa. Saatavilla on sekä hillityn siistejä yksivärisiä malleja että paljon värikkäitä asusteita, joiden kirjavilla kuoseilla ja näyttävillä kuvioinneilla tuot väriä pukukokonaisuuteesi. Ripusta kaulaasi esimerkiksi raita- tai ruutukuvioinen solmio perinteisen mustan puvun kanssa, ja onnistut luomaan heti vaikuttavamman tyylin, joka varmasti huomataan. Tai korista valkoinen kauluspaitasi sujauttamalla kaulaasi kukkakuvioinen rusetti, ja erotut eduksesi kesäisissä grillijuhlissa tai viikonlopun illanistujaisissa. Erilaisilla solmioilla viimeistelet tyylisi sekä arjessa että juhlassa. Vaihtoehtoja on lukuisia, ja vain mielikuvitus on rajana!

Laadukkaat solmiot & asusteet arkeen ja juhlaan Zalandolta

Miesten näyttävät solmiot löytyvät nyt Zalandosta! Ylellisestä valikoimastamme löydät tyylikkäät solmiot, rusetit ja kalvosinnapit miesten muodin huippubrändeiltä, joiden ensiluokkaiseen laatuun voit luottaa. Näillä asusteilla kruunaat asusi huipputyylikkääksi sekä arkisissa tilanteissa että juhlatilaisuuksissa. Näyttävästä solmiovalikoimastamme löydät sekä leveitä että kapeita kravatteja oman tarpeesi ja tyylisi mukaisesti. Saatavana on myös huipputyylikkäitä juhlasolmioita, jotka soveltuvat erityisen hyvin liivipuvun kanssa käytettäväksi ja antavat juhla-asulle arvokkaan loppusilauksen. Ehkä kaipaat persoonallisempaa ilmettä perinteisen kravatin sijaan? Tutustu rusettivalikoimaamme, joka tarjoaa sekä perinteisiä mustia rusetteja että modernimpia monivärisiä malleja. Upealla rusetilla käännät päät missä ikinä kuljetkaan ja näytät oman yksilöllisen tyylisi trendikkäällä tavalla! Ethän unohda myös charmikkaita kalvosinnappeja, joilla kruunaat miehekkään juhlatyylisi. Zalandosta löydät upeat solmiot kaikenikäisille miehille tyyliin katsomatta!