Asusteet

Miesten huivit & kaulaliinat

Hinta
10
10
590
590
Käyttövinkki

548 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/7
SET - Huivi - black SURPLUS GOODS DOWNTOWN - Huivi - black/charcoal twist Huivi - taupe Huivi - grey/black Huivi - olive SWILLOT - Huivi - blau Huivi - mid grey melange DIPPER CHECK - Huivi - plutonia Huivi - green Huivi - bordeaux CITY STRIPE - Huivi - black Huivi - black twist Huivi - dark blue SWILLOT - Huivi - anthrazit Tuubihuivi - rust Huivi - black Huivi - camel Huivi - grey Tuubihuivi - grey Huivi - navy/grey Huivi - camel JACBASIC - Tuubihuivi - light grey melange Huivi - green SURPLUS GOODS DOWNTOWN - Huivi - silver twist SET - Huivi - black JJVLUCA - Huivi - black Huivi - grey Huivi - off white HERRINGBONE GRADUATED SCARF - Huivi - blue Tuubihuivi - light grey GERIS - Huivi - navy PIMA GIFTPACK SET - Huivi - black SCARF - Huivi - fen TILE - Huivi - grey REDPINE - Huivi - navy Huivi - beige chino DIPPER CHECK - Huivi - adventure BOMBED STRIPE - Huivi - black Huivi - dark blue JACMONTANA SCARF - Huivi - grey melange Huivi - black PIMA GIFTPACK SET - Huivi - blue FERIS - Huivi - dark blue KARLO - Huivi - light grey melange Huivi - black Huivi - off-white Huivi - brown Huivi - grey navy DIPPER CHECK - Huivi - peaceful TWOTONESCARF - Huivi - navy SET - Huivi - light grey melange Huivi - black Huivi - black/dark grey melange/navy/bordeaux NAVID - Huivi - grey JJJORDANNY SCARF - Huivi - scarlet sage Huivi - light grey Huivi - mottled black SET - Huivi - dark granite heat SIGNATURE ITALIAN - Huivi - honey brown heath K-LIFE SCARF - Huivi - rot

Miesten huivit & kaulaliinat tarjoavat laajan kirjon upeita malleja täydentämään asuasi. Huivit ovat todella monikäyttöisiä yksityiskohtia tyylitietoisen miehen pukeutumisessa. Saatat tarvita huivia myös viileinä kesäpäivinä, joten hankkimalla useamman huivin ja kaulaliinan, voit olla varma, että kaapistasi löytyy asuste jokaiseen vuodenaikaan.

Tyyliin sopiva huivi tai kaulaliina viimeistelee asun kuin asun. Muistathan, että tyyliin sopiva voi yhtä hyvin tarkoittaa huivia, joka on samaa tyylisuuntaa muun asun kanssa kuin huivia, joka on jostain toisesta tyylisuuntauksesta, tuomassa kontrastia kokonaisuuteen. Muhkea neulottu kaulahuivi murretussa värissä sopii täydellisesti boheemin pukeutujan asuun. Kaulaliinalla onkin helppo tuoda asuun väripilkku silloinkin, kun pukeudut mielelläsi muuten harmonisen värisiin vaatteisiin. Ikiklassikot harmaat, mustat ja tummansiniset toimivat takuuvarmasti klassisen pukeutujan asukokonaisuudessa.

Miesten huivit & kaulaliinat tuovat monipuolisuutta pukeutumiseesi

Miesten huivit & kaulaliinat pitävät sisällään paljon erilaisia malleja niin ohuista kesäpäiviin sopivista huiveista todella muhkeisiin, neulottuihin tuubihuiveihin. Tuubihuivi onkin kiireisen miehen täydellinen kumppani, sillä se on helppo sujauttaa nopeasti kaulaan ja se säilyttää muotonsa kovemmassakin menossa. Tyylikäs huivi puvun kanssa viimeistelee bisnesmiehen pukeutumisen ja tuo viimeisen silauksen lounastapaamiseen suuntaavan miehen asuun. Erilaiset huivit ovat myös todella käteviä matkustavan miehen mukana, sillä kietoutumalla huiviin vilun yllättäessa, saat muutettua asuasi näppärästi asteen lämpöisemmäksi.

Jos haluat tuoda asuusi särmää huivin avulla, valitse siihen vahva väri tai innovatiivinen kuvio. Huivi on aina helppo vaihtaa tai ottaa pois, joten huivit ja kaulaliinat ovat täydellinen tapa hieman irrotella pukeutumisessa. Valitse miesten huivit & kaulaliinat -kategoriastasi suosikkisi eri vuodenaikoihin ja tilanteisiin.

Yhdistele ja sekoita

Tyyliä asuihin asusteilla

Tyylikkäät huivit ja kaulaliinat ovat se tekijä, joka erottaa todella tyylikkään pukeutujan massasta. Miesten huivit ja kaulaliinat ovat vime aikoina tehneet paluun miesten pukeutumisessa. Ne sopivat loistavasti nuorten miesten vapaa-ajan pukeutumiseen. Kaulahuivit miesten käytössä eivät kuitenkaan ole mikään uusi ilmiö. Esimerkiksi vanhan ajan Britanniassa tyylikäs huivi oli olennainen osa herrasmiehen pukeutumista. Esimerkiksi ascot-huivia käytettiin kauniisti solmittuna kauluspaidan alla. Tällainen huivi oli aina täyttä silkkiä ja hyvin hienoa kudosta. Klassista pukeutumistajua voikin osoittaa käyttämällä kauniisti kuvioitua silkkihuivia. Sellainen sopii laadukkaan villakangastakin kaveriksi. Myös erilaiset kauniit täysvillaiset huivit sopivat Suomen talveen. Puvun kanssa huivia ei sen sijaan ole ollut tapana käyttää, vaan huivia on käytetty vapaamuotoisemmassa pukeutumisessa kauluspaidan ja neuleen tai irtotakin kanssa. Nykyajan muodikas tyylitaituri voi toki rikkoa harkitusti klassisen pukeutumisen sääntöjä, ja sävähdyttää upealla kaulaliinalla tilanteessa kuin tilanteessa.

Zalandolta löydät helposti tyylikkäät miesten huivit ja kaulaliinat

Huivit ja kaulaliinat ovat tehneet upean paluun! Nuorekkaiden miesten asuissa erilaisia kaulahuiveja voi nähdä moneen asuun muodikkaasti sovitettuna. Esimerkiksi sporttinen asu, johon kuuluvat harmaameleeratut collegehousut, merkkihuppari ja -pipo, muuttuu heti kiinnostavammaksi, kun asuun lisää tyylikkään merkkihuivin. Huivit eivät olekaan enää vain silkkiä tai laadukasta villaa, vaan erilaiset puuvillaiset huivit ovat tehneet läpimurron myös miesten pukeutumisessa. Muhkea villainen kaulahuivi, ohut puuvillainen kolmioliina, tai kestävästä keinokuidusta valmistettu leveä huivi hapsuineen voi olla nykyaikaisen miehen valinta. Onkin hyvä hankkia klassinen kuvioitu silkkihuivi juhlapukeutumiseen ja erilaisia moderneja huiveja täydentämään asuja. Musta, ruskea tai viininpunainen huivi on aina varma valinta, mutta rohkea pukeutuja voi valita värikkäämmänkin, kuvioidun mallin. Zalandon verkkokaupasta löydät helposti yhdestä paikasta eri huippumerkkien laadukkaat huivit ja kaulaliinat!