Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
Huivit & Kaulaliinat

Miesten tuubihuivit

48 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
Tuubihuivi - black JACBASIC - Tuubihuivi - navy blazer Tuubihuivi - marine JACBASIC - Tuubihuivi - light grey melange Tuubihuivi - beige JACBASIC - Tuubihuivi - black Tuubihuivi - burgundy/navy SLUBINFINITY - Tuubihuivi - anthracite Tuubihuivi - black/grey melange Tuubihuivi - dunkelgrau Tuubihuivi - black twist STRUCTKNITCOLLA - Tuubihuivi - navy STRUCTKNITCOLLA - Tuubihuivi - grey Tuubihuivi - schwarz Tuubihuivi - dark grey JORADAM TUBE - Tuubihuivi - black Tuubihuivi - grey Tuubihuivi - black/medium grey Tuubihuivi - burgundy Tuubihuivi - rust GIOVANNI - Tuubihuivi - light grey GIOVANNI - Tuubihuivi - black STRUCTKNITCOLLA - Tuubihuivi - black GAVIN - Tuubihuivi - black melange

Tuubihuivit kuuluvat 2000-luvun suosituimpiin huivimalleihin, eikä ihme. Huivien pehmeys ja lämpö on tuubihuiveissa muotoiltu kätevään, tyylikkääseen ja todella monikäyttöiseen muotoon. Miesten muodissa tuubihuivit taipuvat niin kovien pakkasten pelastajaksi, letkeän trendikkääksi asusteeksi kuin hienostuneeseen bisnestyyliinkin sopivaksi.

Perinteisen kaulaliinan pukeminen on joskus yllättävän haasteellista: kaulaliinan päät eivät välttämättä asetu niin kuin toivoisi vaan lerpattavat tuulessa tai yhteen solmittuina muotoutuvat kankeaksi möykyksi. Tuubihuivien parhaisiin ominaisuuksiin kuuluu niiden ehdoton helppous: tuubihuivi asettuu kaulalle vaivatta, ja näyttää aina tyylikkäältä. Tuubihuivin toinen lyömätön ominaisuus tavallisiin kaulaliinoihin ja -huiveihin nähden on sen muunneltavuus ? voit luoda monta erilaista ilmettä yhden huivin avulla. Kiedo huivi kaulalle moninkertaisesti tai anna sen roikkua väljänä, suojaudu viimalta nostamalla huivi päätä suojaavaksi hupuksi tai levitä suuri tuubihuivi hartioita suojaavaksi lämmikkeeksi.

Miesten tuubihuivit – monikäyttöistä mukavuutta joka säähän

Paras huivivalinta talvikeleille on lämpimästä materiaalista neulottu, reilun kokoinen tuubihuivi, joka on helppo kietaista niin elegantin villakangastakin, paksun toppatakin kuin trendikkään parkatakinkin kaveriksi. Tummasävyinen ja niukkalinjainen villahuivi henkii klassisen miestenmuodin hillittyä tunnelmaa, kun taas runsaana rönsyävä, kirkasvärinen tuubihuivi nousee asun keskipisteeksi ja piristää tumman talvimuodin yleisilmettä.

Puuvillasta tai muusta kevyestä materiaalista valmistetut ohuet tuubihuivit antavat ripauksen rentoa ilmeikkyyttä ja tyylitietoista tarkkuutta lämpimillä keleillä. Ohuet huivit sopivat loistavasti myös t-paidan tai pitkähihaisen paidan ilmeen täydentäjäksi, ja suojaavat kaulaa ilmavan mukavasti esimerkiksi vaelluksilla ja purjehdusreissuilla. Kokoa pelkistetyn tyylikäs kokonaisuus yhdistelemällä esimerkiksi eri harmaan sävyjä tai irrottele vaikkapa vahvalla punaisella ruutukuosilla tai monivärisellä tuubihuivilla, joiden ilmettä voit vahvistaa samanhenkisen pipon avulla.

Etsitpä sitten kevyttä asustehuivia lämpimille keleille tai runsaan lämmintä villahuivia talveen, tuubihuivit tarjoavat tyyliä, laatua ja käytännöllisyyttä samassa paketissa.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista