Mallisto

Suositut filtterit
99 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Saksalainen JAKO tekee tasokkaita urheiluvaatteita naisille, miehille ja lapsille. Se on pitkänlinjan ammattilainen, jonka vaatteisiin ja asusteisiin luottavat monet maailman joukkueurheilijat. Tältä brändiltä löydät pelivaatteita esimerkiksi jalkapalloon. Niitä voi kuitenkin aivan hyvin liittää myös mukavuutta rakastavan liikkujan arkielämään ja lasten koulumatkoille. Toki niitä voi sujauttaa myös toimistovaatteita rentouttamaan. Näissä mukavissa vaatteissa on huipputason tekniset ominaisuudet, joista on iloa myös juoksussa ja jokapäiväisessä arkiliikunnassa.

JAKO tuntee pelivaatteet – sen sporttisissa vaatteissa näkyy raikas urheilumuoti

Jos pelaat jalkapalloa ulkona, kohtaat varmasti monenlaisia sääilmiöitä. Siksi huolellinen pukeutuminen kannattaakin aloittaa jo laadukkaista alusvaatteista. Ne asettuvat huomaamattomasti paitojen ja housujen alle. Lämpimällä säällä pelaavat lapset ja aikuiset pärjäävät pelkästään hyvännäköisillä shortseilla ja sähäkän näköisellä pelipaidalla. Värikkäät pelikengät näyttävät niiden kanssa hyvältä. Tämän hetken huippumuoti hyväksyy upeat urheiluvaatteet myös muihin tyyleihin. Esimerkiksi verkkarien käytetään luovasti vaikka nahkatakkien kanssa. verkkatakit taas liitetään trendikkäiden merkkifarkkujen seuraan, mutta niiden seuraan voi pukea myös trendikkäitä naisten hameita.

Monikäyttöiset urheiluvaatteet valloittavat myös katukuvassa

JAKO tukee urheilijoiden suorituksia huolella kehitetyillä teknisillä innovaatioilla. Näissä vaatteissa on hengittävyyttä, joka antaa mukavuuden tunnetta kiivastahtiseen jalkapalloon tai lentopalloon. Vaatteiden joustavuus on tarpeen erilaisissa pelitilanteissa, mutta kyllä siitä on iloa myös toimistopöydän takana! JAKO tekee aikuisten ja lasten vaatteistaan näyttävän näköisiä. Kontrastiväriset tehostekankaat ja -nauhat luovat jo ensi silmäyksellä sporttisen vaikutelman. Brändin värimaailma on helposti yhdistettävissä varsinkin mustan ja valkoisen kanssa. Urheilukassinkin voi sovittaa helposti asun tyyliin.

Yhdistät helposti