Laukut

Miesten urheilukassit

Suodatin

83 tuotetta

Tehokas kuntoilu ja tavoitteellinen treenaaminen vaativat onnistumiseen oikeanlaisia vaatteita ja varusteita. Myös varusteiden pakkaaminen kestävään ja laadukkaaseen kassiin on tärkeää paitsi hengittävien laatumateriaalien myös näyttävän lookin kannalta. Miesten urheilukassit tuovat ratkaisun niille trenditietoisille urheilijoille ja kuntoilijoille, jotka haluavat pakata varusteensa luottamiensa urheilumerkkien laukkuluomuksiin.

Oman urheilukassisuosikin pääsee valitsemaan upeiden vaihtoehtojen joukosta, sillä valikoimista löytyy niin perinteisiä putkikasseja, retrotyylisiä keilailulaukkuja kuin suurehkoja matkalaukkumallejakin. Tutustu valikoimiin ja poimi oma laukkusuosikkisi liikkumistasi ja ulkoasuasi tehostamaan!

Muodikkaat ja laadukkaat urheilukassit viimeistelevät täydellisen sporttifiiliksen

Urheilukassien värivalikoimat kattavat monia eri vaihtoehtoja sekä huippumerkkien logoin koristeltuja kuoseja. Musta, nahkaisin kantohihnoin täydennetty urheilukassi sopii täydellisesti vaikkapa suorien housujen ja harmaan villakangastakin muodostamaan asukokonaisuuteen, mutta se luo myös hillittyä tyylikkyyttä farkkujen ja nahkatakin luomaan cooliin yhdistelmään. Hillityn ja yksivärisen urheilukassin ohella voit valita omaksesi myös monipuolisen ja näyttävän väripakkauksen, joka olallasi kulkiessa tuo iloa ja piristävää ilmettä tummanpuhuvaan pukeutumiseen. Rohkeat värit, kuten kirkkaanoranssi, vaaleanvihreä tai pirteän keltainen sopivat erinomaisesti huippusuunnittelijoiden loihtimiin urheilukasseihin, ja niillä saat vietyä myös omaa tyylikkyyttäsi askeleen monipuolisempaan suuntaan.

Tilavat urheilukassit toimivat monipuolisina valintoina miesten jokapäiväisiksi kassivaihtoehdoiksi. Olipa kyseessä kuntoilutreenit tai muutaman päivän pituinen viikonloppureissu, sporttiset urheilukassit kantavat treenikamppeet ja vaihtovaatteet perille näppärästi yhdessä paketissa ? ja vielä tyylikkääseen ulkoasuun verhoiltuna!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista