Miesten pikkulaukut ovat jälleen muodissa, ja tällä kertaa ne ovat tulleet jäädäkseen. Tunnetut suunnittelijat ja muotitalot ovat ottaneet miesten pikkulaukut pysyväksi osaksi valikoimiaan. Tärkeimmät tavarat kulkevat kätevästi mukana laukussa eivätkä huku maailmanmatkaajan tehdessä uusia valloituksia.

Takataskussa pullottava lompsa vetää varkaiden katseita puoleensa kuin magneetti. Mitä jos kääntäisit katseet sen sijaan siistiin laukkuun, joka roikkuu olan yli tai on kiinnitetty turvallisesti vyötärölle? Kun laukkusi on hyvällä fiiliksellä valittu, asukokonaisuutesi antaa freesin vaikutelman, ja vorokin unohtaa suunnitelmansa.

Miesten pikkulaukut – joka tyypin must-haves!

Perinteinen attasea-salkku on aikansa nähnyt, ja päivittäin tarvittava pienoiselektroniikka hukkuu helposti retkeilyrepun uumeniin. Olitpa työssä tai matkalla, pieni ja näppärä laukku pitää lompsan ja kännykän tallessa ja tuo askeliisikin uutta keveyttä. Rento olkalaukku tai selän puolella kannettava pieni travel bag sopii täydellisesti casual lookiin, vaikkapa bermuda-housujen ja avoimen kauluspaidan kaveriksi. Farkut, t-paita ja sneakerit saavat lisää katu-uskottavuutta, kun olallasi roikkuu raikkaan värinen, retrotyylinen kangaslaukku. Hapsullinen nahkalaukku taas tuo asuusi tarvittavan ripauksen western-meininkiä.

Myös vyölaukku on löytänyt uudelleen tiensä miesten muotiin ja kuuluu tätä nykyä miesten pikkulaukut -osaston parhaimmistoon. Vyölaukku on sporttisen miehen valinta: se kulkee mukana aivan huomaamatta. Lenkille tai vesille lähtiessä urheilullinen keinokuitulaukku on varma valinta, iltamenoissa taas huippumuodikas, nahkainen design-laukku puoltaa paikkaansa ? tunnetun valmistajan logolla varustettuna se on varsinainen eye catcher! Kun haluat erityisesti korostaa nuorekkuuttasi, valitse laukkuusi räväkämpi kuosi, kuten viidakkokuvio tai geometriset hahmot kontrastiväreissä. Ja jos taas haluat tuoda illan mittaan esiin herkät puolesi, valitse vaikkapa romanttinen tähtitaivaskuosi.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista