Matkakassit & Matkalaukut

Suositut filtterit
689 tuotetta

Oletko lähdössä mummolaan tai maailmalle? Tarpeeksi avara laukku nielee kaiken, mitä mies millekin retkille tarvitsee. Tyylikkäät matkakassit ja matkalaukut tekevät muotitietoisen kulkijan reissuasusta täydellisen. Edessäsi saattaa olla vauhdikas viikonloppu kavereiden kanssa, jolloin selviät kevyemmällä kassilla. Ehkä silmissäsi siintää jokin kotimaata kaukaisempi rannikko. Pidempiaikaiseen maiseman vaihdokseen tarvitset kooltaan suuremman kapsäkin. Sinne sujahtaa siististi useampikin tyylikäs vaatekerta. Monet matkustavat julkkiksetkin ovat suurten laukkujen miehiä. Esimerkiksi Hugh Jackman luottaa hillityn harmaaseen ruutukuosiin suurikokoisessa reissukassissaan.

Hyvännäköiset viikonloppukassit istuvat tiiviisti yhteen päivänpolttavan katumuodin kanssa. Sporttinen kassi asentuu kaikkiin ulkoilu- ja urheiluasuihin luontevasti. Voit käyttää sitä muissakin huolettomissa tyyleissä, kuten rennossa farkkutyylissä vähän pidemmän takin kanssa. Olkahihnoilla varustetut menevän oloiset laukut ovat monien miesten mieleen, niitä on helppo kantaa hotellille. Entäs tinkimätöntä asiatyyliä vaativat liikematkat? Niille löydät myös järeän maskuliinisella ilmeellä tyyliteltyjä nahkakasseja. Ne sulautuvat hillittyyn pukuun ja huivilla täydennettyyn herrasmiesmäiseen päällystakkiin.

Matkakassit ja matkalaukut ovat huippumuodin mukaisia

Miesten matkakassit ja matkalaukut ovat ulkoasultaan kiitettävän vaihtelevia. Se tietää hyvää sinulle tyylitietoinen mies, joka tarkkailet omaan asuusi asettuvia kiinnekohtia. Toimivat remmit ja kantohihnat halkovat arkailematta laukkujen sileää pintaa. Ne saattavat jatkua näkyvästi aivan niiden pohjaosaan saakka. Soljet, vetoketjut ja somisteet antavat edukseen erottuvia elonmerkkejä kassisi kyljessä. Kokeile kytkeä laukkujen ja kenkien ilmettä toisiinsa.

Matkakassit ja matkalaukut ovat väritykseltään tummia ja osin klassisiakin. Joukossa on trendikkäitä väripilkkuja ja positiivisesti silmiinpistäviä tehovärejä miehekkään ulkoasun piristämiseen.

Miesten matkakassit ja matkalaukut palvelevat tarkoitustaan monenlaisissa tilanteissa. Voit rakennella niistä yhtenäisiä kokonaisuuksia miehisten toilettilaukkujen kanssa.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista