Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
Lompakot & kotelot

Avainkotelot & avaimenperät

Avaimenperät ja avainkotelot ovat enemmän kuin vain hyötyesineitä. Hauskat ja persoonalliset avaimenperät kuuluvat tyylitietoisen miehen rentoon pukeutumiseen, elegantti kotelo taas täydentää menevän bisnesmiehen asua.

39 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
ATLANTE GORILLA - Avaimenperä - toni blu CARDONA - Avaimenperä - schwarz Avaimenperä - red Avaimenperä - silver-coloured NATHAN SET - Avaimenperä - unihibited KEY - Avaimenperä - black Avainkotelo - antic CURZON - Avaimenperä - brown KEYCHAIN - Avaimenperä - nero NATHAN SET - Avaimenperä - black FESTIVAL - Avainkotelo - multi-coloured Avaimenperä - black SET - Avaimenperä - brown KEYCASE VITELLO - Avainkotelo - nero rotenio KEYRING - Avaimenperä - black

Kotoa ei yleensä kannata poistua minnekään ilman avaimia, ja päivän aikana avaimet kaivetaan yleensä esiin lukuisia kertoja esimerkiksi kotioven, fillarin, auton tai työpaikan oven avaamiseksi. Siksi onkin tärkeää, että avaimet ovat aina käden ulottuvilla kätevästi. Laajan asustevalikoimamme miesten avainkotelot ja avaimenperät takaavat lisäksi sen, että avaimesi kulkevat mukanasi mahdollisimman tyylikkäästi.

Avaimenperien ja -koteloiden tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat tietenkin luotettavuus ja käytännöllisyys. Laadukas avaimenperä pitää kaikki tärkeät avaimesi tiukasti yhdessä ja on varustettu tukevalla koristeella tai ketjulla, joka helpottaa avainten löytämistä laukun uumenista tai taskun pohjalta. Miesten avainkotelot ja avaimenperät antavat avainnipullesi juuri omaan tyyliisi sopivan ilmeen, suositpa sitten kevyen pelkistettyjä elementtejä, arvokkaan eleganttia nahkapintaa tai rosoisen voimakasta metalliketjua.

Miesten avainkotelot ja avaimenperät pitävät avaimesi tallella tyylikkäästi

Nahkainen avainkotelo pitää avaimet siistissä järjestyksessä niin puvun takin, työhaalareiden kuin farkkurotsinkin taskussa. Hienostunut nahkakotelo takaa avaimillesi huomaamattoman mutta arvokkaan suojan, ja estää niitä kilisemästä taskussa tai naarmuttamasta muita tärkeitä tavaroitasi. Ajattoman tyylikäs avainkotelo viimeistelee myös bisnestyylin esimerkiksi yhdessä samansävyisen nahkasalkun, lompakon ja käyntikorttikotelon kanssa.

Vahvoilla ketjulla tai lujilla nyöreillä varustetut avaimenperät ovat loistava ratkaisu, kun tahdot pitää avaimet mahdollisimman helposti löydettävissä ja estää niitä katoamasta. Kiinnitä ketjun toinen pää esimerkiksi housujen vyölenkkiin tai laukun vetoketjutaskuun ja voit unohtaa avainten kaivelemisen muiden tavaroiden joukosta. Kytke kaikki tarpeelliset avaimesi yhteen jämerään avaimenperään tai jaa avaimesi useampaan nippuun käyttötarkoitusten mukaan. Huolella valittu avaimenperä antaa myös persoonallisen säväyksen yleisilmeellesi.

Miesten avainkotelot ja avaimenperät ovat pieniä mutta ehdottoman tarpeellisia varusteita, jota käytetään päivittäin niin runsaasti, että niiden ulkonäköön kannattaa kiinnittää huomiota. Päivitä siis yksi arjen tärkeimmistä esineistä juuri oman tyylisi mukaiseksi!

Yhdistele ja sekoita