Miesten mallisto

Suositut filtterit
208 331 tuotetta

Kaipaako vaatekaappisi päivitystä?

Miesten mallistosta löydät luottoasusi

Miesten mallistomme on tulvillaan laadukkaita vaatteita, kenkiä ja asusteita, joista sinun on helppo valita omaan tyyliisi sopivat tuotteet. Niin urheiluvaatteet kuin työ- ja vapaa-ajan asutkin odottavat, että luot niihin silmäyksen ja valitset omasi.

Rentoa ja rohkeaa vai hillittyä eleganssia? Miesten mallistosta löydät vaivattomasti omaa tyyliäsi tukevat päivitykset. Nykyään miestenkin on sallittua viettää tuokio peilin edessä ja katsoa, mikä sopii minkäkin kanssa. Farkut ja huppari ovat monen miehen luottoasu vapaa-aikaan. Mitä jos kokeilisit hupparin päällä trendikästä paitatakkia? Kirkkaanväristen housujen kaveriksi suosittelemme yksiväristä yläosaa tai rentoa paitaa kuviokuosilla, jonka pohjaväri on sama kuin housujen. Saat asuusi yhtenäisyyttä myös valitsemalla kengät ja paidan samaa sävyä. Kun päiväsi kuluu työtehtävien parissa, on luottoasusi luultavimmin suorat housut ja kauluspaita. Housuihin sointuva pikkutakki antaa sinusta pätevän vaikutelman, erivärinen takki taas kertoo luovuudestasi. Jollei tehtävä vaadi valkoista paitaa, kokeile rohkeasti värejä. Tummat sävyt ovat talven hitti, pastellit taas antavat kesänkevyen ilmeen. Metalli- tai helmiäisnapit tuovat vaaleaankin kauluspaitaan ripauksen persoonallisuutta.

Ota oma tyylisi mukaan lenkille ja lomareissuun

Kaapissasi on jo varmasti toimivia asuja eri tarkoituksiin. Suosittelemme, että hankit jokaisen lempivaatteesi kaveriksi muutaman yhteensopivan vaatteen, kenkiä unohtamatta. Näin tyylisi ei kärsi vapaa-aikanakaan – ei silloinkaan, kun Juuri Se Paita on pesussa. Hillitty urheiluasu saa tyylikkään säväyksen, kun valitset lenkkarit ja teknisen paidan samaa sävyä. Näitä suosittelemme arjen kuntoiluun. Räväkät kuviokuosit taas sopivat vauhdikkaisiin viikonloppuihin, kiipeilyyn tai vaikkapa extreme-seikkailuihin. Sopivia vaihtoehtoja löydät laajasta miesten mallistostamme. Viikonloppulaukkuun kannattaa pakata useammat yhteensopivat housut ja paidat. Jos olet farkkutyyppi, kiva printtipaita tekee asustasi yksilöllisemmän. Ihastuimme myös napakoihin, yksivärisiin t-paitoihin. Mustan yläosan pariksi suosittelemme beigejä puuvillahousuja tai räväköitä tomaatinpunaisia chinoja. Tutustu mallistoomme ja katso, mihin sinä ihastut!