Katalogi

Suositut filtterit
69 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Onko skeittaus, surffaus tai snoukkaus sinun juttusi? Inspiroidutko kaupunkikulttuurista, musiikkitrendeistä, taidokkaista graffiteista tai kekseliäästä katumuodista? Skeittijätti Globe suunnittelee lautojen sijaan myös vaatteita, kenkiä ja asusteita, joissa yhdistyvät kestävyys, persoonallinen rentous sekä skeittikulttuurin vauhdikas elämänasenne.

Globen historia juontaa alkunsa 80-luvun alkupuolen Australiaan, jossa aktiivisesti skeittaavat Hillin veljekset turhautuivat skeittivarusteiden huonoon tarjontaan ja päättivät tehdä asialle jotain. Tuloksena oli Hardcore-niminen yritys, joka lautojen maahantuonnin ohella otti ahkerasti osaa skeittikulttuuriin esimerkiksi elokuvia tuottamalla. 1990-luvulla kovan nousukiidon saavuttanut firma ryhtyi maailmanvalloitukseen Globe-nimellä: 90-luvulla se saavutti suosion USA:ssa ja 2000-luvulla Euroopassa. Tätä nykyä se on yksi maailman suurimmista alansa yrityksistä. Sen ydinalueena on ollut skeittareiden ja surffareiden kenkämuoti, mutta sen valikoimaan kuuluvat nykyään myös urbaani katumuoti ja asusteet. Hurjasta menestyksestä huolimatta brändi edustaa edelleen 80-luvun skeittikulttuurin edelläkävijöiden rohkeaa henkeä.

Globe-vaatteet tuovat tyyliä vauhtiin ja vauhtia elämään

Globen vaatemallistosta löydät rennot t-paidat, hyvin istuvat kangashousut ja farkut sekä monelta säältä suojaavat takit. Vaikka lautailu onkin edelleen olennainen osa brändin maailmaa, sen vaatemallistot edustavat ennen kaikkea nuorta, aktiivista, käytännöllistä ja rennon tyylikästä muotisuunnittelua. Globe-farkkuihin pukeutuneena voi skeittilaudalle hyppäämisen ohella suunnata vaikka töihin tai treffeille. Brändin tennarit on suunniteltu ensisijaisesti skeittausta ajatellen, vaikka ne trendikkään katumuotihenkensä ja tyylikkäiden nahkapintojensa puolesta soveltuvat kaikenlaiseen arkikäyttöön – ja miksei myös juhlaan. Kenkävalikoimasta löydät myös tukevia skeittikenkiä, jotka varmistavat parhaan mahdollisen pidon laudan kanssa temppuillessa. Globen asustevalikoimaan kuuluvat myös urbaanin tyylin kruunaavat lippikset, hyvin istuvat ja hyvältä näyttävät selkäreput sekä auringolta suojaavat puuvillahatut.

Hyppää mukaan Globen maailmaan, jossa yhdistyvät Australian aurinkoinen letkeys, lautailun rohkeus ja suurkaupunkien katumuodin parhaat palat!

Yhdistele ja sekoita