Miesten neuleet & colleget

5 646 tuotetta

Kun säät viilenevät, on aika pukeutua jälleen lämpimään neuleeseen tai collegeen. Neuleet ja colleget ovat miellyttäviä ja rentoja vaatteita, joita voi käyttää sekä sisällä että leudoilla ilmoilla myös ulkotakin korvikkeena. Molemmat sopivat erittäin hyvin myös osaksi kerrospukeutumista. Collegetakit ovat parhaimmillaan vapaa-ajan pukeutumisessa. Niissä sujuvat niin pihahommat, hölkkälenkit kuin ihan vain vaikkapa hengailu kaupungilla. Neuleista on sen sijaan työpukeutumiseenkin. Miesten neuleet vaihtelevat siististä kauluksellisesta villatakista perinnevillapaitoihin ja hyvin paksuihin, ulkokäyttöön suunnattuihin villatakkeihin. Ihan kelpo asun työpaikalle saa esimerkiksi villatakista, kauluspaidasta ja suorista housuista tai siisteistä farkuista. Toisaalta villapaita on erinomainen lämmike vaikkapa metsäretkellä tai mökillä makkaroita paistellessa. Collegevaatteet on yleensä valmistettu puuvillasta, mutta neuleiden materiaali vaihtelee. Kaikkein lämpimimmät neuleet valmistetaan aidosta lampaanvillasta tai alpakasta, mutta täysvillainen neule saattaa sisäkäytössä olla jopa turhan kuuma. Niinpä saatavissa on myös puuvillaisia ja sekoitekuituisia neuleita. Oikein ohuita neuleita voi käyttää kesälläkin. Siinä missä collegevaatteet kestävät yleensä vähän reippaampaakin menoa ja käsittelyä, neuletta kannattaa käsitellä hellästi materiaalista riippumatta. Neuleet venyvät varsinkin märkinä helposti, joten ne pitää pestä ja kuivattaa huolellisesti.

Neuleet & colleget – näyttäviä kuoseja ja neutraalia suunnittelua

Collegevaatteista suosittuja ovat nyt monikäyttöiset hupparit ja näyttävillä printeillä varustetut collegepaidat. Perinteinen meleerattu harmaa on edelleenkin trendikäs valinta, vaikka toki paljon muitakin värejä on saatavissa. Monet muotitalot ovat suunnitelleet omat versionsa perinteisestä collegesta. Esimerkiksi Versus Versacen kauttaaltaan ornamenttikuvioitu musta collegepaita ei voi olla herättämättä huomiota. Jos silti hakusessa on pikemminkin vain ihan tavallinen arkivaate kuin päräyttävä fashion statement, melko neutraaleja ja hieman sporttisia vaihtoehtoja tarjoavat esimerkiksi Jack & Jones sekä Esprit. Neuleissakin on valinnanvaraa. Esimerkiksi Bossin, Selected Hommen tai Tiger of Swedenin pelkistetyn hienostuneissa neuleissa kehtaa ilmestyä töihin tai vaikka ensivisiitille anoppilaan. Jos taas etsii ohuelle ulkotakille tai collegetakille korviketta, Petrol Industriesin tai Pier Onen duffelinapitetut villatakit lämmittävät mukavasti. Kauden upeat neuleet ja colleget eivät takuulla jätä ketään kylmäksi.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Miesten tyylikkäät neuleet ja colleget lämmittävät syksyn vaihtelevissa säissä ja kylmissä talvi-illoissa! Kylmillä kausilla on hyvä huolehtia riittävän lämpimästä vaatekerrastosta. Neuleet sekä colleget ovat trendikäs lisä jokapäiväiseen pukeutumiseen, ja ne antavat lisäksi tehokkaan suojan kylmää vastaan. Aidosta villasta ja puuvillasta valmistetut neuleet ovat talven ykköshankinta, sillä ne lämmittävät parhaiten hyisemmissä pakkaslukemissa. Hieman ohuemmat ja keinokuitusekoituksista valmistetut neuleet ja colleget soveltuvat loistavasti vaihteleviin syys- ja kevätkausiin, tai lämmittäväksi välikerrokseksi kovemmille talvipakkasille. Voit käyttää trendikkäitä neuleita ja collegeja myös päällysvaatteena keskikesän viileissä öissä, kun hento tuulenvire vaatii pitkähihaista päälle, mutta ilmat ovat vielä liian lämpimät kunnolliselle takille. Yhdistele neuleita ja collegeja farkkujen, chinojen, kangashousujen tai shortsien kanssa, ja onnistut luomaan aina yhtä meneviä ja trendikkäitä asukokonaisuuksia. Nämä käytännölliset paidat muokkautuvat moneksi ja ovat ehdoton hankinta kaikenikäisille miehille!

Tyylikkäät neuleet & colleget omaksi tai lahjaksi

Miesten upeat neuleet ja colleget ovat nyt saatavilla Zalandon verkkokaupasta! Löydät laajasta valikoimastamme lukuisia trendikkäitä neulepuseroita, neuletakkeja, collegepaitoja, collegetakkeja, huppareita ja fleecepuseroita. Erityyliset kaulus- ja huppuratkaisut antavat paidoille persoonallista ilmettä sekä suojaa kylmässä säässä. Saatavilla on myös täysin kauluksettomia malleja, joiden pelkistetyn tyylikäs ilme toimii missä tahansa tilanteessa. Kokoelmamme tarjoaa miesten muodin suosituimpia merkkejä, joiden tuotteiden ensiluokkaiseen laatuun sekä pitkään käyttöikään voit luottaa. Valikoiman kirjavasta värimaailmasta löydät paljon valinnanvaraa hillityistä perusväreistä kirkkaampiin sävyihin, kuten turkoosiin ja keltaiseen. Saatavilla on sekä yksivärisiä malleja että monivärisiä malleja, joista jokainen voi löytää omalle tyylilleen sopivan vaihtoehdon. Zalandon neuleiden ja collegejen monipuolisesta valikoimasta löydät upeat paidat ja hupparit joko itsellesi tai lahjaksi! Tutustuthan myös saatavilla oleviin tarjoustuotteisiin, joista voit tehdä nyt todellisia laatulöytöjä uskomattoman edulliseen hintaan.