Hupparit

Suositut filtterit
8 629 tuotetta

Hupparit

Huppari, tuo vaatemaailman klassikkotuote, on jälleen saanut ansaitsemansa arvostuksen myös maailmanluokan trendsettereiden piireissä! Hupparista on muodostunut yksi katumuodin kulmakivistä, sillä sen tapa yhdistää mukavuus, asenteellisuus ja trendikkyys ovat juuri sitä, mikä muotimaailmassa on eniten in. Hupparit tuovat asuun kuin asuun ripauksen sellaista sporttisuutta, joka viestii urheilullisesta ja trendikkäästä, itsevarmasta tyypistä.

Hupparit – vaatekaapin kulmakivet

Hupparin suosio ponnistaa mitä ilmeisimmin sen monipuolisuudesta, vaate on helppoa kokea omakseen silloin, kun siinä viihtyy ja se ilmentää omaa persoonallisuutta. Ja parhaimmaltahan näyttävätkin vaatteet, joita kannetaan itsevarmoina ja ylpeydellä! Hupparit ovatkin esimerkkituotteita yhdisteltävyydessään – pelkistetty hupputakki antaa tilaa leikitellä muilla asusteilla. Sama huppari muuntuu helposti niin sporttiseksi jumppa-asuksi kuin trendikkään muotibloggarin päivän asuksikin. Huppareiden monipuolisesta valikoimasta löytyy mallia ja väriä joka lähtöön – vain mielikuvitus on rajanasi! Tyylikkäiden oversized-huppareiden rinnalla vilahtavat naisten tyttömäiset cropped-mallit, jotka ovat omiaan yhdistettäväksi korkeavyötäröisten farkkujen kanssa. Sporttimimmeille ja -jätkille löytyy urheilullisia printtihuppareita maailman suurimmilta urheiluvaatevalmistajilta. Haalimalla kaappiisi muutaman erivärisen ja -mallisen lempparihupparin, voit samalla lausua hyvästit parhaimmankin aamun pilaaville asukriiseille!

Persoona esiin! Hupparit yksilöllisen tyylin ilmentäjinä

Kaupunkikelpoinen, katseet kääntävä tyyli syntyy kun yhdistät printtihupparin pillifarkkuihin ja näyttäviin tennareihin sekä suuriin aurinkolaseihin. Koko komeuden kruunaa vielä musta, rock-henkinen nahkatakki – rock on! Astetta asiallisempaa tyyliä tavoiteltaessa hupparin ja suorien housujen yhdistäminen istuvan bleiserin kanssa on taatusti kokeilemisen arvoinen yhdistelmä. Naiselliseen tyyliin hupparit tuovat tietynlaista asennetta – maskuliinisen ja femininiinisen yhdistelmistä syntyvätkin mielenkiintoisimmat kokonaisuudet. Pukemalla hupparin alle pastellisävyisen t-paidan tai valitsemalla housujen sijaan slip dress -mekon tai liehuvahelmaisen hameen luot juuri tällaisen, feminiinisyydellä ja maskuliinisuudella leikittelevän trendikkään kokonaisuuden, joka taatusti kääntää katseita. Ei ole olemassa oikeaa ja väärää tapaa pukea hupparia, vaan mahdollisuuksia on yhtä monia kuin pukeutujiakin – uskalla antaa luovuutesi kukkia ja valikoi huikeasta hupparivalikoimasta omat suosikkisi!

Tutustu myös