Farkut

14 168 tuotetta

Farkut

Farkut, nuo muotimaailman puhki rakastama klassikko! Trendejä tulee ja menee, mutta farmarit säilyvät. Jo lähes seitsemänkymmentä vuotta on kulunut siitä, kun tämä denim-ihme saavutti Suomessakin radikaalien nuorten kautta koko kansan suosion, ja loppua ei ole näkyvissä!

Farkut eli farmarihousut olivat alun alkujaan kestävästä denim-kankaasta valmistetut työhousut, joita kuluttivat niin laivaston merimiehet kuin kaivos-, tehdas- ja rautatietyöläisetkin. Ensimmäiset farmarit valmistettiin Genovassa, mutta kunnia farkuista maailmanlaajuisen suosion saavuttaneena pukineena kuuluu Amerikassa jalostustyötään tehneelle Levi Straussille sekä hänen asiakkaalleen Jacob Davisille. Suomeen tämä Amerikan ihme saapui 1950-luvun alussa, jolloin radikaalit nuoret toimivat farkkutrendin suunnannäyttäjinä ostamalla farmareita suoraan merimiehiltä. Suomalaisiin kauppoihin farkut löysivät tiensä puoli vuosikymmentä myöhemmin, ja siitä alkoikin kotimaisen denim-kulttuurin nousu.

Farkut - muotimaailman suurin ja kestävin klassikko

Farkkujen valtava, vuosikymmeniä kestänyt ja edelleen vahvana jatkuva maailmanlaajuinen suosio perustuu niiden loppumattomaan muuntautumiskykyyn. Farmareiden suurimmat valmistajat pitävät silmällä ja ennakoivat muotimaailman jatkuvasti vaihtuvia trendejä pysyen aina muodin aallonharjalla. Loputtomasta denim-kirjosta löytyvät housut jokaisiin jalkoihin ja kaikkiin tilanteisiin rennosta vapaa-ajanvietosta kiireiseen työpäivään ja vauhdikkaaseen yöelämään.

Yhdistelemällä muita suosikkivaatteitasi ja -asusteitasi erilaisten ja eri mallisten farkkujen kanssa, voit luoda asuja ja tyylejä laidasta laitaan! Farmarihousuja valmistetaankin lukemattomia eri malleja, joista löytyy upeasti istuvat housut jokaiseen kroppaan. Slim fit, boyfriend, low cut, bootcut, suoralahkeiset, "pillifarkut" - vaihtoehtoja on niin monta kuin farkkujen käyttäjiäkin! Vain mielikuvitus on rajanasi valitessasi tulevan sesongin suosikkifarkkuja, voit joko pitäytyä klassikon maineeseen nousseissa luottohousuissasi tai valita jotain aivan muuta, räväkkää ja mielenkiintoa herättävää! Voit leikitellä niin farkkujen värillä, pesulla, erilaisilla yksityiskohdilla kuin leikkauksillakin.

Löydä lisää farkkutrendejä:

Parhaat farkkutyylit: