Katalogi

Suositut filtterit
218 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Ruotsalaislähtöinen perheyritys Dr.Denim on taatusti jokaiselle farkkufiilistelijälle tuttu ja tunnistettava nimi. Jo yli vuosikymmenen markkinoilla olleen Dr.Denimin tavoitteena ja päämääränä on alusta alkaen ollut valmistaa denim-tuotteita, joissa laatu, tyyli ja hinta muodostavat kokonaisuuden, jonka kanssa muiden on vaikea kilpailla! Yritys vannoo denimin nimeen, sillä se on monipuolisuudessaan ja monikäyttöisyydessään materiaali vailla vertaa.

Farkkua päästä varpaisiin

Dr.Denimin mallistot koostuvat suurelta osin farkuista, joita löytyy lukuisissa eri leikkauksissa, väreissä ja pesuissa – niin naisille kuin miehillekin. Farkkumalliston eräänlainen kulmakivi, ja kenties kaikkien aikojen suosituin malli on kapealahkeinen ja tyköistuva pillifarkku. Esimerkiksi korkeavyötäröinen LEXY keikkuu suosituimpien mallien kärjessä yksinkertaisen tyylikkään leikkauksensa ja erinomaisen istuvuutensa ansiosta – värivaihtoehtojen monipuolisuudesta puhumattakaan. Laajan farkkumalliston ohessa Dr.Denim valmistaa myös farkkutakkeja, -hameita ja -shortseja sekä tietenkin farkkujen kanssa täydellisesti istuvia collegepuseroita. Sesongeittain vaihtuva mallisto tarjoaa vaihtoehtoja myös vaihtelua kaipaaville tyyliniekoille, jotka luottofarkkujen ohella tykkäävät denimillä leikittelystä ja yhä uusien leikkausten omakseen ottamisesta.

Every day is a denim day

Olitpa siis perinteinen farkkupukeutuja tai kokeilunhaluinen denim-tyylittelijä, löytyy Dr.Denimin mallistosta valikoimisen varaa. Klassiset vaaleansiniset farkut korkealla vyötäröllä ja suorilla lahkeilla on kautta aikojen suosionsa säilyttävä malli, jonka ympärille voi rakentaa tyylin laidasta laitaan – valkoisen t-paidan ja biker-nahkatakin kanssa et voi kuitenkaan koskaan mennä vikaan! Rohkeimmille fashionistoille trumpettilahkeetkaan eivät ole liikaa, vaan niiden ympärille syntyy käden käänteessä katseet kääntävä katutyyli. Erisävyisten sinisten ohella mustassa denimissä vain on sitä jotain, ja mustaa farkkuahan Dr.Denimin mallistosta löytyy monessa eri muodossa! Mustien, hiukan revittyjen farkkujen kanssa riittää yksivärinen loose fit -t-paita sekä lempparitennarisi, ja asennetta uhkuva rock-tyyli on valmis. Dr.Denimin farkkumallistosta löytyy takuulla luottomalli jokaiseen tyyliin ja jokaiselle kropalle – ainoaksi ongelmaksi voi muodostua valinnanvaikeus lukuisten parhaiden vaihtoehtojen äärellä!

Tutustu myös