Hipsterit

714 tuotetta

Kun etsit alushousuja, jotka istuvat napakasti ja ovat käytössä äärimmäisen mukavat mutta samalla myös sirot, kauniit ja trendikkäät, hipster-malliset alushousut ovat täydellinen valinta. Korosta lantion kaarta herkillä pitsihipstereillä, piristä arkea räjäyttävän räväkästi kuvioiduilla printtialushousuilla tai valitse aktiiviseen arkeen sopivat sporttiset hipsterit.

Hipster-alushousut ovat saaneet nimensä siitä, että ne myötäilevät lantiota ja ovatkin usein malliltaan matalavyötäröisiä. Hipstereiden skaala ulottuu niukkalinjaisista lahkeettomista malleista aina reiluilla lahkeilla varustettuihin bokserimallisiin alushousuihin. Kaikkia malleja yhdistää kuitenkin kaikenlaisille vartaloille sopiva leikkaus ja miellyttävä istuvuus –hipsterit näyttävät ja tuntuvat hyviltä niin kapeilla petite-lanteilla kuin kurvikkailla leideilläkin.

Hipsterit istuvat kauniisti jokaisen naisen lanteille

Hipsterit ovat täydelliset alushousut arkeen ja juhlaan, sillä ne ovat mukavat, huomaamattomat ja kepeät. Luonnollisen puuvillaiset hipsterit ovat arjen miellyttävimmät ja hengittävimmät alushousut. Urheilutrikoiden alle kannattaa pukea pienillä lahkeilla varustetut bokserityyliset alushousut, jotka pysyvät napakasti yllä kunnon treeninkin aikana. Niukkalinjaisen mekon tai piukkojen kangashousujen alle sopivat parhaiten yksiväriset ja saumattomat hipsterit tai pidempilahkeiset muotoilevat alushousut.

Kun kaipaat alusvaatteiltasi väriä ja näyttävyyttä, pue ylle esimerkiksi värikkäällä kukkamerellä, suurilla printeillä tai vaikka villillä leopardikuosilla kuvioidut hipsterit. Hillitympää mutta ehdottoman vangitsevaa tunnelmaa luot pitsisomisteilla, satiinin kiillolla sekä läpikuultavan ja peittävän kankaan jännittävillä yhdistelmillä. Aistikkaimmillaan hipster-alushousut ovat äärimmäisen kevyet pitsiunelmat, jotka myötäilevät viettelevästi lantion ja pakaroiden kaarta. Onko sinun värivalintasi klassinen musta, raikas valkoinen, rohkea punainen vai intensiivisenä hehkuva trendiväri, kuten turkoosi, lila tai pinkki?

Hipstereiden yläosaksi sopivat niin kaarituetut push-upit ja balconette-liivit, kevyet kaarituettomat liivit kuin tukevat sporttiliivitkin. Yhdistele rohkeasti eri värejä ja materiaaleja ja katso, millaisia uusia mahdollisuuksia hipsterit voivat tuoda alusasutyyliisi!

Tutustu myös