501 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Poptaiteesta vaikutteita ottaneen Moschinon malliston jotkin osat ovat pikemminkin pieniä taideteoksia – jotka eivät edusta kovin vakavaa suhtautumista muotimaailmaan – kuin sellaisia vaatekappaleita, joita voisi oikeasti pitää päällä. Mutta juuri tämä vaatteisiin kätkeytyvä ironia tekee niistä niin erityisiä.

Siinä missä muut suunnittelijat ajautuvat aina vain syvemmälle muotihypetykseen, kieltäytyy tämä avantgardistinen vaatemerkki mainstream-leikkauksista luoden niiden sijaan uusia trendejä. Tabuja ei ole, vaan juuri niihin vaatteisiin pukeudutaan, jotka itseä miellyttävät. LOVE MOSCHINO on osa tätä kokonaisuutta tuoden markkinoille kohtuuhintaisia vaatteita, jotka saavat kantajansa tuntemaan olonsa kotoisaksi. Hauska yksityiskohta on se, että italian kielen sana ”moschino” tarkoittaa ”pientä polttiaista”.

Neljä faktaa, joiden perusteella sinäkin rakastut LOVE MOSCHINO -vaatteisiin:

Fakta #1: Ironia luo sympatiaa! Tee pilaa muotimarkkinoista. Pukemalla yllesi cooleja sarjakuvaprinttejä sinäkin osoitat, että muoti voi olla myös valtavirrasta poikkeavaa eikä klassisia suuntaviivoja aina tarvitse seurata.

Fakta #2: Helppo yhdisteltävyys! Kun ostat jotakin MOSCHINO-mallistosta, ei sinun tarvitse itse olla luova. Yhdistellessäsi mukaan hillittyjä juttuja pysyy MOSCHINO katseenvangitsijana.

Fakta #3: Mallisto piristää! Onko joku muka kieltänyt väreihin pukeutumisen synkkinä ja kylminä päivinä? LOVE MOSCHINO tarjoaa jokaiselle jotakin, cooleista kumisaappaista huomiota herättäviin takkeihin. Rohkea rokan syö!

Fakta #4: Sinut huomataan! Suinkaan kaikilla ei ole LOVE MOSCHINOa. Mikset siis soisi itsellesi edes yhtä LOVE MOSCHINO -vaatetta, jota voit yhdistellä kaikkien kanssa? Catwalkien ulkopuolella LOVE MOSCHINO -malliston vaatteita voi pitää missä ja milloin vain mihin tahansa yhdistettynä.

Jos et kuitenkaan halua erottua joukosta liian selvästi, valitse jokin tikattujen klassikkolaukkujen tyylikkäistä uudelleentulkinnoista.

Yhdistele ja sekoita

Love Moschino

Moschino on kansainvälisesti rakastettu muotibrändi. Sen ilkikurinen ja jopa omituinen ote muotiin tekee siitä halutun ja rakastettavan monilla mantereilla ja Moschino onkin luonut omaa tietään ja viestittänyt paljon uniikeilla vaatteillaan aina sen perustamisvuodesta 1983 asti. Moni varmasti tietää italialaisen vaatemerkin Moschinon, mutta harvempi on kuullut tai tietää Love Moschinon. Vaikka Moschino onkin tunnettu, jää sen ”pikkusisko” Love Moschino useasti unohduksiin. Kooten kaiken hauskan ja omaleimaisuuden Moschino päälinjasta, Love Moschino on brändin nuorempi ja nykyaikaisempi vastine. Printtipaidat, nuorekkaat denim-tuotteet, sekä esimerksiksi leikkisät yksityiskohdilla kyllästetyt mekot ovat ominaisia Love Moschinon himotuille kokoelmille. Love Moschino on tunnettu vuoteen 2008 asti nimellä Moschino Jeans, jollin nimi muutettiin Love Moschinoksi, koska sen katsottiin kuvastavan paremmin brändin todellista luonnetta.

Love Moschino – rakastu Moschinoon

Kaipaatko jotain uniikkia ja yksilöllistä vaatekaappiisi? Haluatko piristystä vaatekaappiisi? Oletko jo tutustunut Love Moschinon vaatteisiin ja asusteisiin? Brändi tarjoaa raikkaan tuulahduksen italialaista muotia, rennolla ja uniikilla otteella, joten jokainen voi löytää Love Moschinon kokoelmista juuri omaa silmää hivelevän tuotteen, kuten vaikkapa ihanan laukun piristämään arkiasua. Tutustu siis heti Love Moschinon valikoimaan ja tilaa lempituoteesi jo tänään. Love Moschino – rakastu tänään.