115 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tiger of Sweden on ruotsalainen vaatemerkki, joka on tunnettu ympäri maailman. Se perustettiin Uddevallassa jo vuonna 1903 Markus Schwarmannin ja Hjalmar Nordströmin toimesta, ja on menestyksekkäästi noussut yhdeksi suosituimmista vaatemerkeistä niin miesten kuin naistenkin keskuudessa. Vaikka Tiger of Sweden aluksi keskittyikin valmistamaan miesten vaatteita, heidän kolme suurinta brändiään ovat nykyään miesten-, naisten- sekä farkkumallisto. Tiger of Sweden Jeans on mallisto, josta löytyy muun muassa farkkuja, puseroita ja ulkovaatteita säpäköille kaupunki-ihmisille. Kyseinen mallisto pelastaa pukeutumiskriisiltä: olit sitten toimistossa, vapaalla tai illanvietossa, mallistosta löytyy sopiva vaate joka tilanteeseen.

Tiger of Sweden Jeans - yksinkertaista tyylikkyyttä

Tiger of Sweden Jeans vaatteet aina farkuista puseroihin ovat yksinkertaisia ilman turhan monimutkaisia leikkauksia ja malliston värit pysyttelevät rauhallisessa valkoisen, mustan, ruskean, sinisen ja harmaan eri sävyissä. Tiger of Sweden Jeans on ehdottomasti nuorekas ja skandinaavisen moderni. Merkki on laatua arvostavien ja trenditietoisen nuorten aikuisten suosikki.

Parasta tässä mallistossa on se, että voit yhdistää lähestulkoon minkä tahansa vaatekappaleen keskenään ja tulos on aina tyylikäs. Enää ei tarvitse kuluttaa tunteja pukeutumiseen eikä raapia päätä miettien, mikä vaatepari sopii yhteen. Arkikäyttöön on hyvä valita mallistosta esimerkiksi revityt slim fit -farkut ja yhdistää siihen musta neule tai pitkähihainen paita. Lauantai-illan viettoon voit valita piukan nahkahameen kauniisti laskeutuvan, naisellisen puseron kanssa - lisää siihen vielä korot, ja wau-efekti on taattu! Klassisempi look syntyy yhdistämällä musta vekkihame ja toppi. Villakangastakilla pidät huolen, ettei kylmä pääse yllättämään viileämpinä iltoina.

Tiger of Sweden Jeans saa miehen kuin miehenkin pukeutumaan tyylikkäästi ja keräämään katseita. Valkoiset slim fit -farkut ja harmaa neule, tai straight leg -farkut yhdistettynä printtipaitaan ja nahkatakkiin on maailmanmiehen luottoyhdistelmä, joka varastaa aina katseet!

Yhdistele ja sekoita

Tiger of Sweden Jeans

Tiger of Sweden Jeans edustaa kansainvälisten trendien ehdotonta kärkeä. Tämän perinteikkään ruotsalaisbrändin tarina alkoi jo vuonna 1903 räätäleistä, jotka valmistivat vain miesten pukuja. Yrityksen perustaja ymmärsi nopeasti, että ihmiset halusivat valmiita pukuja, jotka saadaan mukaan yhdellä sovituksella. Siitä oivalluksesta lähti kehittymään Tiger of Swedenin valmisvaatteiden menestystarina. Brändin tunnus on "A different cut", erilainen leikkaus. Se näkyy kaikessa vaatteista tapaan jolla ne esitellään kuluttajille. Vuonna 1993 vakavien taloudellisten vaikeuksien jälkeen koko yritys ja sen toiminta määriteltiin uudestaan. Vaikka maailman trendien ykkösenä oli grunge-look, Tiger of Sweden jatkoi huolitellun ja siistin tyylin hakemista. Samalla yritys uudistui myös lanseeraamalla ensimmäisen naistenmallistonsa vuonna 1997. Yksi brändin muodonmuutoksen hedelmistä on Tiger of Sweden Jeans, joka erikoistui trendikkääseen ja nuorekkaaseen vapaa-ajan mallistoon. Pyrkimys uudenlaiseen suunnitteluun ja uudenlaiseen lähestymistapaan muotiin sekä pukeutumiseen leimaa myös näitä minimalistisia ja puhdaslinjaisia kokoelmia.

Tiger of Sweden Jeans - trendien edelläkävijä

Uusi ja upea Tiger of Sweden Jeans -mallisto on nyt saatavilla Zalandon verkkokaupan laajasta valikoimasta. Meiltä löydät uusimmat farkkutrendit sekä miehille että naisille. Kapeita muotoja korostavat slim fit -mallit ovat edelleen supertrendikkäitä naisten mallistoissa. Jos et ole farkkuihmisiä, Tiger of Sweden Jeans -kokoelmasta voit hankkia myös juuri nyt niin ajankohtaiset maksimekot ja tyylikkäät topit, jotka sopivat sekä hameiden että suorien housujen kanssa. Jos nämä räätälöidyt topit yhdistetään farkkujen ja korkeakorkoisten kenkien kanssa, tuloksena on katseita keräävä huippukokonaisuus. Jokainen nainen näyttää täysin tyrmäävältä tällaisessa lookissa. Samoin jokainen mies on täysin vastustamaton Tigerin farkuissa ja neuleissa. Ne ovat puhtaita malleja, jotka korostavat miehekkäitä piirteitä. Zalandon verkkokaupan kautta huippumuodin kotiin ostaminen on helpompaa kuin koskaan. Valitse suosikkisi Tiger of Sweden Jeans -mallistosta ja saat vaatteet muutamalla hiiren klikkauksella kotiin sovitettavaksi. Kätevää ja nopeaa - vain Zalandosta!