Katalogi

Suositut filtterit
212 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Rullaa, venyttele tai tanssi! Mikä tahansa lajivalintasi onkaan, Casall tuo muodin luonnolliseksi osaksi treeniäsi. Ruotsalaismerkin valikoima miellyttää vaativaa ja kiireistä sporttipukeutujaa - sekä urheiluvälineet että -vaatteet löytyvät saman malliston alta.

Olipa treeniympäristösi sali tai olohuone, kannattaa oikeisiin vaatteisiin ja välineisiin kiinnittää huomiota aina materiaalivalinnoista lähtien. Ruotsalainen urheilumerkki Casall on tehnyt laadukkaan suunnittelutyön puolestasi jo yli 30 vuoden ajan. Käytännöllisyys, vahva muotokieli ja monipuolinen valikoima ovat läsnä kaikessa, mitä merkki tekee. Vahva tekninen osaaminen punoutuu yhteen trendikkään muotoilun kanssa. Ruotsalaisbrändin urheiluvaatteet ja -välineet täydentävät sekä miesten että naisten treenikaappia.

Casall - vahvaa treenimuotia kokonaisvaltaiseen suoritukseen!

Räjähtävä HIIT-treeni vai rentouttava foam rolling -tunti? Laadukkaat urheiluvaatteet eivät katso lajia, mutta laajasta Casall-mallistosta voit poimia täsmätuotteet eri tarpeisiin. Naisten urheilupukeutuminen lähtee tukevista urheilurintaliiveistä ja napakoista treenihousuista. Älä tingi yläosien tuesta! Teet kehollesi palveluksen, kun liivien ja toppien olkaimet sekä rinnanympärys ovat kohdallaan. Hengittävä treenitoppi ja shortsit ovat miesten sporttipukeutumisen kulmakiviä. Pidätkö väreistä? Elävöitä asua printeillä ja tehosteväreillä, jotka tuovat kokonaisuuteen sähköä ja mielenkiintoa. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin pelkästään jo kotona pääset malliston tarvikkeilla kuten putkirullalla ja hyppynarulla.

Kerrosta ja ihastu! Saavuta täydellinen treenityyli kerrospukeutumisen avulla. Casall-vaatteet ovat erinomaisia mix-and-match-pukeutumiseen. Urheilupaita ja trikoot muodostavat sekä miehillä että naisilla pukeutumisen peruspaletin. Pohjan päälle on helppoa pukea esimerkiksi lämmin huppari tai säänkestävä juoksutakki. Mustan ja harmaan sävyt tehosteväreillä maustettuna ovat terävän tyylikkäitä. Herkulliset sorbetti- ja pastellivärit tuovat asua kuitenkin aivan eri tavalla esiin. Pirteä värikartta pitää treenin jälkeisen olotilan kohdallaan kuin palautusjuoma.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista