Mallisto

Suositut filtterit
757 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Object – tiedostava, luova ja tyylikäs 

Pukeutuminen on tarinan luomista, ja mikä parasta – luojana olet sinä itse. Maaleina toimivat vaatekappaleet ja siveltimenä oma mielikuvituksesi. Onnistunut design ei ole pelkästään käyttötarkoitukseen ja toimivuuteen tuijottamista, vaan myös tarinankerrontaa. Object-vaatteet tarjoavat monipuolisen väripaletin, joka antaa sinulle loputtomasti mahdollisuuksia luoda oma tarinasi uudelleen ja uudelleen. Sekoita rohkeasti uutta ja vanhaa, värejä ja printtejä, pörröisyyttä ja sileää – ja innostu yllättävistä yksityiskohdista, joita elämä on pullollaan!

Ole osa rehellistä ja vastuullista maailmaa

Object on osa tanskalaista Bestseller-konsernia, jonka arvot perustuvat yhteiseen maailmaan ja filosofiaan, jossa kaikilla on oikeus vaikuttaa. Reiluus, mahdollisuudet ja vastuu ympäristöstä ovat olennaisia ajatuksia merkin taustalla. Monikulttuurisuus on tärkeä valttikortti laadun, hyvien tulosten ja vahvojen arvojen taustalla. Merkki pyrkiikin edistämään läheisyyttä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta ihmisten välillä välimatkasta riippumatta. Meistä on mahtavaa, kun yhteisöllisyyttä muodostetaan juuri pukeutumisen kautta!

Rakenna rohkea kollaasi omista suosikkivaatteistasi.

Pukeutuminen on paljon enemmän kuin vain suojautumista säätilalta: mielestämme sen tarkoituksena on luoda ennakkoluulottomasti uusia ja joskus yllättäviäkin kokonaisuuksia. Samalla se on rajojen rikkomista ja irtautumista tiukoista aikaan ja paikkaan sidotuista säännöistä. Tyylissä eri vuosikymmenet saavat sulautua toisiinsa, ja vaikutteet ja ideat levitä vauhdilla ympäri maailmaa. Näistä paloista voi rakentaa uudenlaisia ja aina erilaisia taideteoksia. Pukeutuminen on kuin kollaasin tekemistä, jonka jokainen osa on tärkeä. Näin loputtomat mahdollisuudet tarjoava kaaos muuttuu ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi – omaksi tyyliksi.

Object on merkki avoimesti elämään ja muotiin suhtautuville

Luovuus ja uteliaisuus auttavat pukeutumaan. Oma tyyli syntyy vain rohkeasti kokeilemalla! Merkin valikoima tarjoaa loistavan mahdollisuuden luovaan hullutteluun ja uusien värien ja mallien testaamiseen. Luovuus on kaiken kokoisille ja siksi valikoimasta löytyy vaihtoehtoja myös eri vartalotyypeille. Tall-mallit sopivat erityisesti pitkille ja petite-mallit pieniä kokoja tarvitseville. Onko pehmeä neule ehdoton suosikkisi vai valitsetko mieluummin siistin paitamekon tai aina luotettavan poolon? Yhdistä yläosat farkkuihin, nahkahameeseen tai kangashousuihin, pue päälle rento villakangastakki tai särmikäs nahkatakki ja viimeistele kokonaisuus mieleiselläsi laukulla.