Katalogi

Suositut filtterit
1 575 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

ICHI ei luota tavanomaiseen vaan se sekoittaa ryhdikkäästi urbaania undergroundia ja menneiltä vuosikymmeniltä lainattuja vintage-vaikutteita. Se suuntaa aina sinne, missä ei ole muita, laatikon ulkopuolelle. Se yhdistää taidokkaasti designissaan kontrastit - moderni ja vintage, kulmikkuus ja romanttisuus sekä luonnonläheinen ja urbaani - tarjoten hienostunutta muotia urbaanille nuorelle naiselle, joka vaatii vaatteiltaan luonnetta.

ICHI-nainen on itsevarma, rohkea ja rakastaa vastakohtien pukeutumiseen tuomaa vaihtelua - hän kulkee yhtä notkeasti ja pää pystyssä luovuutta sykkivässä Kööpenhaminassa kuin viileän elegantissa Pariisissa. Toisaalta hän sulautuu modernilla katutyylillään kuin kameleontti vahvan ja graafisen New Yorkin katukuvaan. Tunnistatko itsesi? Kaipaat tyyliisi energiaa, mutta luotat vaatteisiin, jotka ovat näyttäviä pienellä vaivalla ja tuovat parhaat puolesi esiin? Siinä tapauksessa merkki on sinulle kuin luotu.

ICHI tuo tyyliisi edgyä asennetta!

Innovatiivisesti kankaita, muotoja ja värejä käyttävä ICHI perustettiin 1999, ja se on osa tanskalaista muotijättiä DK Companya. Skandinaavisen puhtaat linjat tuovatkin merkin designiin selkeyttä muuten boheemien vivahteiden rinnalle. Mallistosta löydät niin graafiseen asiatyyliin sopivia, että naisellisen pehmeään ja leikkisään tyyliin sopivia vaatteita. ICHIin voit pukeutua aina fiiliksen mukaan, olipa fiilis mikä tahansa!

Graafiset, jopa etniset kuvioinnit collegeissa ja neuleissa tuovat asuun kuin asuun vahvaa ilmettä ja toimivat täydellisenä statement-vaatteena. Turkistakit ja pörröiset yksityiskohdat neuleissa ja asusteissa antavat luksuksen tunteen arkityyliisi tai viimeistelevät juhlatyylisi elegantisti. Malliston vaatteissa voi huomata myös sporttisen huolettomia piirteitä, jotka sopivat rennompaan vapaa-ajan viettoon. Alaosat ovat viimeisten trendien mukaisia ja helppoja muuntaa eri tyyleihin.

Erotu ja uskalla yhdistellä eri tyylejä, kadottamatta kuitenkaan punaista lankaa - omaa persoonaasi!

Tutustu myös