Miesten varvassandaalit

Suositut filtterit
339 tuotetta

Varvassandaalit ovat rennon miesten kesämuodin ykköskengät. Etsitkö tyylikkäitä, nahkaisia varvassandaaleita ergonomisella istuvuudella kesäiselle kaupunkimatkallesi? Tai huolettomia flip flop -sandaaleja aurinkoiseen rantapäivään. Miesten varvassandaalit ovat täynnä ajankohtaisia kesäjalkineita, jotka sointuvat itsevarmaan tyyliisi ja viileisiin kesäpokiisi.

Kun vaatteiden materiaalit ohenevat, hihat ja lahkeet lyhenevät ja käyttöön otetaan kesän kevyet klassikot, kuten t-paidat, topit ja shortsit – saavat kengätkin keventyä. Varpaiden näyttäminen on sallittua, kun elohopea nousee riittävän korkealle – mutta sillekin on aikansa ja paikkansa, eikä toimisto ole yksi niistä. Moni mies saattaa yllättyä siitä, miten monipuoliset varvassandaalit voivatkaan olla, mitä tulee niiden yhdistelyyn muiden vaatteiden kanssa.

Varvassandaalit on luotu rannalle

Varvassandaalit voivat olla nahkaiset ja ronskit remmisandaalit, useimmiten niillä tarkoitetaan juuri sympaattisesti läpsyttäviä flip flop -sandaaleja. Jos rento läpsyttely ei ole juttusi, niin valitse sandaaliin paksumpi pohja, joka sopii myös rantakallioilla vaelteluun pitonsa ansiosta.

Flip flopit ovat kalifornialaishenkisen surffityylin luottokenkäpari, sillä ne kestävät vettä ja ne on helppo vetäistä jalkaan, kun tulee kiire täydellisen aallon perään lähimpään rantaan. Ne istuvat täydellisesti shortsien kanssa. Pelkät uimashortsit ja sandaalit riittävätkin monelle kesämiehelle. Valkoiset sandaalit ovat sporttisen raikkaat ja kirkkailla väreillä tuot tyyliisi katseita keräävän yksityiskohdan – mätsää sandaalien värit uimahousuihin tai rantapyyhkeeseen! Varvassandaalit sopivat minkä tahansa shortsien kanssa. Valitse farkkushortsien ja printtipainetun t-paidan kanssa ronskimmat varvassandaalit, joissa on paksummat remmit.

Terveyssandaalit ovat muodissa edelleen ajankohtaiset. Valitse kevyiden flip floppien sijaan terveyssandaaleja muistuttavat varvassandaalit, jotka on valmistettu nahasta – näin ne sopivat jo astetta muodollisempaan tyyliin farkkujen tai chinojen kanssa. Punteista käärityt relaxed fit -farkut ja V-kaula-aukkoinen yksivärinen t-paita tai pikeepaita on onnistunut valinta myös pienelle kaupunkikierrokselle tai kesäpäivän brunssille kaveriporukassa.

Yhdistele ja sekoita