Miesten vaellus- & retkeilykengät

473 tuotetta

Miesten vaellus- ja retkikengät on suunnattu aktiiviselle liikkujalle, joka nauttii reippaasta menosta niin helpoilla lähipoluilla, vuoristojen kivikkoisilla rinteillä kuin kaupungin kaduillakin. Kevyemmät kenkämallit, kuten retkeilyyn suunnitellut kengät toimivat täydellisesti myös city-pukeutumisessa. Näistä kengistä löytyy todellisia sporttimuodin herkkupaloja kirkkailla väreillä kuin myös klassisempia nahkakenkiä, jotka voi yhdistää hyvin puvunkin kanssa.

Ronskit, varrelliset vaelluskengät ovat upea tyylikeino hieman boheemimmassa kaupunkipukeutumisessa. Pue väljien reisitaskuhousujen lahkeet kengän varren sisään ja yhdistä pikkutakkiin ja muhkeaan, villaiseen kaulahuiviin. Samat kengät saattavat toimia täydellisesti viikon vaelluksella tuntureilla. Muista kuitenkin valita vaelluskengät aina ensisijaisesti toimivuuden ja istuvuuden mukaan. Vuoristokengät sen sijaan soveltuvat milteipä ainoastaan vuoristoisiin maastoihin jäykkyytensä johdosta.

Vaellus- ja retkikengät tarjoavat tyyliä joka lähtöön

Miesten vaellus- ja retkikengät tarjoavat monipuolisuudellaan vaihtoehdon miltei joka tilanteeseen. Kevyemmät kävelykengät ovat varsinaiset monikäyttökengät, sillä ne soveltuvat niin rentoihin työpäiviin kuin luontopolullekin. Valitse vain omaan tyyliisi parhaiten sopiva kenkä ja yhdistä farkkuihin tai vaellushousuihin. Kokonahkainen jalkine on tyylikäs valinta esimerkiksi chinojen ja pikkutakin kanssa, mutta taipuu täydellisesti myös rouheampaan menoon. Jos haluat asuusi selvästi sporttista ilmettä, voit valita kenkiisi kirkkaita värejä ja kokonaisuus muuttuu helposti urheilullisemmaksi.

Tennarimaiset vaellus- ja retkikengät ovat nappivalinta, kun haluat mukavat, mutta tyylikkäät jalkineet, joilla jaksat kävellä ympäri kaupungin katuja. Ulkoilukenkien ominaisuudet ovat omaa luokkaansa, joten tyylikkyyden lisäksi löydät upeita malleja, joissa monissa on esimerkiksi vedenpitävä kalvo. Ei yhtään hullumpi valinta syksyn sateille, liikuitpa sitten mukulakivillä tai tuntureilla! Omaan jalkaan ja lookiin sopivat jalkineet löydät varmasti vaellus- ja retkikenkien laajasta valikoimasta.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua