Vaatteet

Suositut filtterit
271 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kestävät Brandit-vaatteet vapaa-ajan käyttöön

Brandit on keskittynyt vapaa-ajan vaatteisiin, mutta kuten voit heidän laajasta valikoimastaan huomata, mahtuu tämän kattokäsitteen alle hyvinkin monenlaisia ja -tyylisiä vaatteita. Valikoimaan kuuluu kaikkea rennosta urbaanista katumuodista käytännöllisiin vapaa-ajan vaatteisiin, klassisiin perusvaatteisiin, ulkoiluvaatteisiin ja armeijatyylistä inspiraationsa saaneisiin vaatteisiin ja asusteisiin. Yrityksen monipuolisuudesta kertoo myös se, että heillä on valikoimassaan tuotteita niin miehille, naisille kuin lapsille.

Yrityksen filosofiaan kuuluu kestävyys ja ajaton design, minkä ansiosta vaatteiden käyttöikä on pitkä. Brandit-vaatteet suunnitellaan ihmisille, joka viihtyvät ulkoilmassa, oli se sitten luontoa tai urbaania kaupunkiympäristöä. Olipa kyse sitten vaikkapa takeista tai housuista, on niiden suunnittelun peruskivenä funktionaalisuus ja käytännöllisyys. Esimerkiksi kätevät kiinnitykset sekä riittävän isot suljettavat taskut tuovat arkeen helppoutta.

Vaatteiden materiaalit kestävät kovaa käyttöä, ja esimerkiksi monissa housuissa on käytetty 100-prosenttista puuvillaa. Luonnonmateriaalina puuvilla on miellyttävä päällä ja hengittää hyvin. Esimerkiksi monet luonnossa liikkumiseen suunnitellut tuotteet ovat kosteutta hylkiviä. Muun muassa lämpimänä ja kuivana pitävä tuulitakki on erinomainen valinta myös jokapäiväiseen käyttöön.

Brandit uskoo pelkistettyyn tyylikkyyteen ja katu-uskottavuuteen

Brandit on monen luottomerkki, sillä yrityksen tuotteet ovat varma valinta, kun haluat simppeliä ja pelkistettyä tyyliä. Kaikki eivät halua juosta trendien perässä ja satsaamalla ajattoman tyylikkäisiin perusvaatteisiin näytät aina hyvältä, vaikka muodit vaihtuvatkin.

Brandit-vaatteissa korostuvat käytännölliset ja ajattomat tummat värit mustasta tummansiniseen, harmaaseen ja vihreään. Brändin valikoimasta löytyy myös monien rakastamia ruutuflanellipaitoja, jotka ovat ihanan mukavia päällä. Tarjolla on myös paitoja ja takkeja fleece-materiaalista, joka on myös todella miellyttävä ja pehmeä materiaali. Ruutuprintin lisäksi bombertakit ovat säilyttäneet suosionsa katumuodissa jo pitkään. Hyvät farkut ja vapaa-ajan kauluspaidat ovat totta kai myös yksiä niistä perusvaatteista, jotka sopivat moniin eri tilanteisiin - vapaa-ajan lisäksi myös vaikkapa epämuodollisempiin illanviettoihin.

Koska tuotemerkiltä löytyy myös alusvaatteita, voit pukeutua brändin tuotteisiin halutessasi vaikka päästä varpaisiin. Kaiken kaikkiaan yrityksen tuotteet ovat nappivalinta, kun haluat luoda urbaanin katu-uskottavan tyylin helposti.

Inspiraatiota armeijatyylistä

Osassa brändin tuotteista on haettu inspiraatiota armeijan vaatteista, ja löydätkin Branditilta esimerkiksi maastokuvioisia vaatteita ja asusteita sekä miehille että naisille. Esimerkiksi maastokuvioisia vaatteita ja asusteita on sekä klassisissa vihreän sävyissä että musta-harmaana. Maastokuvioinen vaate tai asuste on huomiota herättävä ja vaikuttava yksityiskohta osana katupukeutumista. Monet ovat kuitenkin sitä mieltä, että maastokuvioon pätee sama kuin eläinprintteihin, eli vaikuttavimman lopputuloksen saa käyttämällä sitä harkiten. Maastokuvio on edukseen esimerkiksi yhdessä vaatekappaleessa tai asusteessa.

Kätevät ja mukavat reisitaskuhousut isoine ja suljettavine taskuineen ovat monen mieleen esimerkiksi vaihtoehtona farkuille. Kannattaa huomata myös Branditin asusteet, kuten päähineet ja huivit sekä erilaiset laukut, joita on aina pienemmistä olkalaukuista ja vyölaukuista tilaviin reppuihin.

Tutustu tuotevalikoimaan sivustollamme ja muista noudattaa tuotteiden hoito- ja pesuohjeita. Näin ne säilyvät ilonasi vieläkin pidempään.