Miesten talvitakit

418 tuotetta

Talvitakit kuuluvat talvikauden tärkeimpiin vaatteisiin, sillä niillä on päävastuu siitä, että olosi säilyy lämpimänä, miellyttävänä ja kuivana joka säällä. Lisäksi ne ovat hallitsevassa asemassa asukokonaisuutesi yleisilmeen suhteen. Miesten talvitakit tarjoavat ajanmukaisia uutuuksia ja perinteisiä suosikkeja niin paukkupakkasiin, räntäsateisiin kuin aurinkoisille keväthangillekin.

Laadukas talvitakki tekee talvesta huomattavasti mukavamman ja saattaa jopa houkutella ulkoilemaan silloinkin, kun taivaalta satelee valkoisia haituvia tai märkiä hiutaleita. Tämän päivän talvitakit yhdistävät kekseliään ja modernin muotisuunnittelun käytännölliseen muotoiluun ja huippuunsa viritettyihin teknisiin ominaisuuksiin. Lopputuloksena on houkutteleva valikoima lämmintä pehmeyttä, lujaa kestävyyttä ja tinkimättömän tyylikästä ilmettä.

Miesten talvitakit säilyttävät lämmön ja tyylikkyyden kaikissa olosuhteissa

2000-luvun suosituimpiin talvitakkeihin kuuluvat perinteisten parkatakkien pohjalta kehitellyt monen sään takit, joissa parkatakin klassisen rento ulkomuoto ja luonnonläheinen värimaailma täydentyvät modernin ulkoiluvaateteknologian innovaatioilla. Takin ilmeen voi viimeistellä pohjoisiin olosuhteisiin sopivaksi lämpimällä ja näyttävällä karvakauluksella. Esimerkiksi tumman vihreä karvakauluksinen talvitakki sopii loistavasti niin metsän siimeksessä samoiluun kuin tyylitietoisen kaupunkilaisen luottovaatteeksikin.

Jos reipas ulkoilu on ehdoton osa arkeasi myös talvisäällä, kannattaa talvitakin valinnassa panostaa väljään liikkuvuuteen ja luotettavaan säänkestävyyteen. Lantiolle ulottuva, kevyesti topattu sporttinen toppatakki on hyvä valinta moneen käyttötarkoitukseen. Nollakeleillä sen alle ei tarvitse pukea kuin ohut neule tai puuvillapaita, kun taas kovilla pakkasilla sen alle mahtuu mukavasti lämmin fleece tai kunnon villapaita. Rankemmissa liikuntaolosuhteissa alimmaiseksi on hyvä pukea tekninen urheilupaita.

Hienostuneempaan talvityyliin sopivat tietenkin laadukkaat villakangastakit, mutta myös modernit monen sään talvitakit tarjoavat tyylikkäitä vaihtoehtoja talviseen bisnespukeutumiseen ja muihin tärkeisiin tilanteisiin. Arvokkaaseen mutta käytännölliseen talvipukeutumiseen sopii esimerkiksi topattu mutta napakasti istuva musta tai tumman harmaa talvitakki yhdistettynä pehmeään villaiseen kaulaliinaan, suoriin housuihin sekä nilkkapituisiin nahkakenkiin.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista