Parka on talvitakkien kuningas! Parkaan pukeutuminen on tyylikäs ja lämmin ratkaisu. Parka on viileän sään klassikko, joka istuu monenlaiseen tyyliin ja tilanteeseen. Trendikästä takkimallia saa vieläpä useissa väreissä ja monenlaisista materiaaleista valmistettuna. Muhkeat miesten parkat suojaavat talvipakkasilta, kun taas ohuet ja kevyet parkat ovat täydellisiä välikausitakkeja syksyyn ja kevääseen.

Parka-takin suosio juontaa 50-luvun Yhdysvaltoihin saakka. Silloin kylmältä ja viimalta suojaava takkimalli herätti tyyliniekkojen huomion. Kului tovi, ja takki ilmestyi myös Eurooppaan. Ensin siihen rakastuttiin Briteissä. Vihreä parka kuului erottamattomasti 60-luvun trendikkääseen nuorisokulttuuriin! Jos vihreä onkin edelleen parka-takin klassisin väri, sen rinnalla nähdään tyylikästä mustaa ja lämminhenkisiä murrettuja sävyjä.

Pukeudu parkaan ja pysyt lämpimänä huippumuodikkaasti

Parkat ovat ehdoton osa urbaania muotia. Sen ilme on taatusti katu-uskottava! Parkat kuuluvat siis niin skeitti- kuin hipster-tyyleihin. Rento skeitti-ilme luodaan skeittitennareista, mustista kapeista farkuista, neulepaidasta ja väljästä vihreästä tai ruskeasta parkatakista. Villapipo viimeistelee tyylin! Klassinen parka istuu myös täydellisesti näyttävien tennareiden, chinojen ja collegepaidan seuraksi. Asusteeksi sopii muhkea villakaulaliina, ja selkään heitetään tyylikäs reppu!

Hillityt parkatakit sopivat myös muodollisempaan tyyliin. Hyvin istuva, ohut parka sopii loistavasti dapper-henkiseen asuun, jonka muut elementit ovat kapeat housut, klassiset miesten nahkaiset kävelykengät, kauluspaita ja tyylikäs neuletakki. Ilmeessä on silloin aimo annos tyylikästä 60-luvun tunnelmaa. Lämminhenkinen, urbaani talvinen ilme luodaan puolestaan yhdistämällä komeaan parkaan korkeavartiset, nauhalliset saappaat, siniset farkut ja toisiinsa sointuva pipo, hansikkaat ja kaulaliina.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua