Mallisto

88 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Todella pitkän linjan kenkämerkki Scarpa valmistaa laadukkaita kenkiä niin rennompaan menoon kuin ääriolosuhteisiin, kuten vuorikiipeilyyn. Yritys perustettiin jo vuonna 1938, joten tietotaito parhaiden kenkien valmistamiseen on ehtinyt kertyä vuosikymmenien ajan. Scarpa tarjoaa niin miehille kuin naisillekin huippuunsa muotoiltuja jalkineita kaikkeen ulkoiluun. Etsitkö tyylikkäitä kenkiä päiväkävelylle kaupungille vai ylävuoristokenkiä seuraavan vuoren valloitukseen? Löydät molempiin käyttötarkoituksiin paljon malleja Scarpan valikoimasta, sekä kaikkea siltä väliltä.

Scarpa luo italialaisia, huippuunsa hiottuja jalkineita monipuolisesti ulkoiluun

Scarpa on lähtöisin Italiasta legendaarisesta Asolosta, Montebellunan alueelta, joka on kuuluisa käsityöläisyydestään ja erityisesti käsityöllä tehdyistä jalkineistaan. Pitkän historiansa ansiosta merkin jalkineet ovat kehittyneet ominaisuuksiltaan pitkälle, mutta pysyneet ajan hermolla uudistuvien malliensa ja muuttuvan värimaailmansa ansiosta. Jotkut klassikkomalleista eivät juuri päivitystä kaipaa vaan näyttävät vuodesta toiseen ajattoman designinsa ansiosta ajankohtaisilta. Erityisesti kevyemmissä kengissä on käytetty paljon korkealuokkaista mokkanahkaa, joka antaa kengälle pehmeämmän ilmeen kuin kiiltävä nappanahka. Useissa malleissa käytetty kuminen kärkivahvike suojaa varpaita haastavassa maastossa, mutta tuo myös omanlaisen ilmeensä jalkineen ulkomuotoon.

Scarpa tarjoaa ajatonta tyyliä niin vuorille kuin kaupungin kaduille

Brändin jalkineet toimivat täydellisesti myös kaupunkipukeutumisessa. Valitse varrellinen vaelluskenkä, kun haluat tuoda boheemiin lookiin ripauksen rouheutta. Sujauta rentojen reisitaskuhousujen lahkeet korkeavartisen vaelluskengän varren sisään ja viimeistele tyyli muhkealla villahuivilla. Merkki tarjoaa kenkämallistossaan paljon luonnonläheisiä värejä mutta myös pirteitä sävyjä, kuten pinkkiä ja sinistä. Värikkääseen sportti-lookiin vahvan väriset kengät sopivat erinomaisesti, mutta toimivat ne myös neutraalimpienkin värien seurana. Jos pukeudut mielelläsi luonnonläheisiin väreihin, voit tuoda piristystä asuusi juurikin raikkaan värisillä kengillä. Valitse suosikkisi Scarpan laadukkaiden jalkineiden joukosta ja suuntaa seuraavaan seikkailuusi!

Yhdistele ja sekoita