Miesten shortsit

3 060 tuotetta

Miesten viileä kesätyyli ei synny ilman laadukkaita shortseja, joissa paistatella terassin lämmössä, sporttisissa aktiviteeteissa tai laivan kannella kalastellen katseita – tai kaloja. Miehenä sinun kannattaakin panostaa monipuolisesti muunneltaviin shortseihin. Olisiko tyylisi sporttinen, asiallinen vai casual?

Miesten shortsimuodissa näkyvät vahvasti minimalistiset designit, kapeat siluetit ja räätälöidyt mallit. Miesten kesätyyliksi riittävät hyvin pelkät shortsit ja t-paita. Urbaani kesämies pukee mustat, kapeat shortsit, valkoisen t-paidan, tennareiden ja retrohenkisten aurinkolasien kanssa.

Miesten shortsit voivat olla asiallisen viileät tai sporttisen rennot

Ota kesätyyli haltuun myös työpukeutumisessa ja vaihda puvunhousut shortseihin! Klassinen design ja huoliteltu ilme on noussut miesten muodissa suosituksi. Räätälöidyt shortsit prässeineen näkyvät vahvasti catwalkeilla ja katumuodissa, joten miksipä et sinäkin panostaisi trendiin? Luo dapper-henkinen look sinisistä tai ruskeista polvipituisista shortseista, paitapuserosta, liivistä ja nauhallisista kävelykengistä. Rennompaan ilmeeseen sopii lyhythihainen cuban collar -kauluspaita, mokkasiinit ja olkihattu. Tyylikäs bleiseri vielä olalle ja ei kun nauttimaan kesästä!

On hienoa, että miehetkin ottavat kirkkaamman väripaletin käyttöönsä viimeistään kesätyylissä – jos et vielä omista kuviollisia shortseja, nyt on aika! Näyttävät shortsit eivät kaipaa rinnalleen mitään muuta kuin t-paidan tai rennon pellavapaidan ja sandaalit. Jos kaipaat tyyliisi katu-uskottavaa streetwear-henkeä, valjasta käyttöösi maastokuvio tai reisitaskut, jotka näyttävät asiallisemmalta kauluspaidan kanssa. Peilipintaiset pilottilasit viimeistelevät swagin ilmeen!

Smart casual -tyylissä voit hyödyntää värikkäitä shortseja, kuten korallia, oranssia tai keltaista, yhdistä shortsit pikeepaitaan ja heitä neule rennosti lanteillesi tai pikeepaidan ylle ja purkkarit jalkaasi – näin kapteenikin käskisi. Tai mitä jos loisit trendikkään raikkaan asun valkoisten shortsien ympärille esimerkiksi raitapaidasta tai valkoisesta t-paidasta – valkoiset tennarit ja kultainen kello riittävät asustamaan luksusta henkivän ja kuitenkin modernin urbaanin lookin.

Yhdistät helposti