Mallisto

151 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kolmen ystävyksen vuonna 2001 perustama Makia on Suomen menestyneimpiä muotimerkkejä. Makia keskittyy tänä päivänä laadukkaisiin perusvaatteisiin, joihin on helppoa ja mukavaa pukeutua niin tavallisena maanantaiaamuna kuin erityisenä perjantai-iltanakin. Makia on lähtenyt miesten vaatemerkistä, mutta vaatemallisto on vuosien varrella laajentunut kattamaan myös naisten malliston sekä laukut ja kengät.

Makia edustaa pohjoismaisen hillittyä tyyliä omaleimaisella karismaattisuudellaan

Makia on kulkenut pitkän tien punavuorelaisesta kellarista, aikuiseen ja klassiseen makuun istuvaksi kansainväliseksi menestystarinaksi. Tänä päivänä merkin ideologiana on tehdä laadukkaita ja tyylikkäitä käyttövaatteita järkevään hintaan. Lyhytnäköisestä sesonkiajattelusta ollaan siirrytty kohti kestävämpää ja ekologisempaa muodin kulutusta. Suomalaismerkin vaatteet ovatkin moderneja klassikkoja, jotka säilyttävät arvonsa sesongista ja vuodesta toiseen. Jos haluat panostaa muutamaan klassikkotuotteeseen, panosta merkin hillittyä tyylikkyyttä henkiviin kauluspaitoihin ja harmaisiin collegepuseroihin. Kun yläosa on harkittu, ei ole yhtä suurta merkitystä sillä, löytyykö jalasta rennot farkut vai skarpisti istuvat chinot. Kokonaisuus on joka tapauksessa tyylipuhdas.

Kestävää muotia kertakäyttövaatteiden sijaan

Makia on merkki, joka inspiroi yksinkertaistamaan tyyliään. Pukeutumisesta tulee helpompaa ja vaivattomampaa, kun panostaa muutamaan ajattomaan klassikkovaatteeseen, jotka voi tarvittaessa yhdistää kokeilevimpiin vaatekappaleisiin. Makian hillityn seesteinen värimaailma toimii vuodesta toiseen. Myös raikas raitakuosi paidoissa on aina yhtä ajankohtainen. Laadukkaat materiaalit ovat Makian prioriteettilistan kärjessä. Kuten merkki on itsekin todennut, huumoriprintti naurattaa hetken, mutta merinovillainen neuletakki lämmittää nyt ja vielä kymmenen vuoden päästä. Merkin takkimallisto on myös ehdottomasti mainitsemisen arvoinen. Suuren suosion saavuttaneet takit edustavat klassista tyylikkyyttä ja räätälöidyn oloista laatujälkeä, johon yllättävän harva tämän kategorian merkki kykenee. Makiasta voi hyvinkin tulla urbaaneiden ja tyylikkäiden miesten suurin muotisalaisuus. Varaudu vastaamaan kyselyihin siitä, mistä olet vaatteesi ostanut!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista