Mallisto

Suositut filtterit
234 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Makiaa vaatekaapin täydeltä

Suomalaissyntyisen Makian pohjoismainen nykymuoti on jo pitkään herättänyt intohimoja ja luotettavuutta tyynen rauhallisella ja käytännöllisellä vaatesuunnittelullaan. Se on toiminut yhteistyössä urheilijoiden kanssa ja voittanut palkintoja muotiteoillaan. Nyt sinäkin voit olla osa Makian makeaa matkaa Zalandon hauskalla valikoimalla.

Zalandon hyllyihin on poimittu Makian tyylikkäitä tuotteita monipuolisesti. Rennon viileät sortsit ja lämpöä tarjoilevat talvitakit löytyvät kaikki Zalandon valikoimasta, joten voit valita brändiä vaikka koko vaatekaappisi täydeltä. Erilaiset printit ja kuosit virkistävät muuten yksiväristä tarjontaa. Eri osia voi myös yhdistellä ja virkistää väripalettiaan yhteen sopivilla paidoilla, housuilla, mekoilla ja takeilla.

Brändille tunnusomaista on vähäeleisyys mielenkiintoisilla printeillä ja kuoseilla. Funktionaalisuus on myös keskeisessä osassa brändi tuotekehittelyä, mikä sopii sen pohjoismaiseen tuotebrändiin loistavasti. Nämä vaatteet on tehty kestämään suomalaista viimaa ja vilskettä, mutta myös takaavat rauhan luontokävelylle. Vaatteet ovat kuitenkin kyllin omalaatuisia erottuakseen leikkauksilla ja muotoilulla, joten mikään tuiki tavallinen garderobi ei merkin mallisto kuitenkaan ole.

Siisti ulkoasu on puoli Makiaa

Makian brändiin kuuluu ehdottomasti siisti, mutta rento ulkoasu ja kokonaisuus, vaikka väreillä voi leikitellä monipuolisesti. Näillä vaatteilla on helppo näyttää huolettoman huolitellulta ja tyylikkään tyytyväiseltä. Ne ovat ilmavia ja tilavia liikkua ja valmistetaan pehmeistä ja laadukkaista materiaaleista, joten ihotuntuma on myös miellyttävä.

Makian vaatteet sopivat hyvin monenlaiseen tyyliin. Voit täydentää omaa asuasi yhdellä merkin merkkiä kantavalla tuotteella tai somistaa brändin vaatteet mieleisilläsi koruilla, laukuilla, hatuilla tai muilla asusteilla. Vapaa-ajan vaatetusta on valikoimassa kylliksi, jotta asu löytyy vaikka joka ikiselle päivälle, mutta merkin housut ja kauluspaidan voi myös yhdistää pikkutakkiin ja korottaa itsensä kerralla business-luokkaan.

Värimaailmaltaan valikoima on neutraali mustan, harmaan ja murrettujen vihreiden, sinisten ja punaisten sävyjä. Erilaisia paitoja voi yhdistellä lempishorteihinsa tai valitse päällesi kuosillinen mekko ja kietoudu kätevään parkatakkiin vaihtelevia kelejä karkuun. Liitä housuihin lempi vyösi ja kruunaa t-paita tyylikkäillä aurinkolaseilla.

Osa vaikuttavaa design-tuoteperhettä

Makia on osa suomalaista Manna&Co-yhtiötä, johon kuuluu myös muita suomalaisia vaate- ja sisustusalan suurnimiä. Yhtiön keskeisiä arvoja ovat vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys. Kansainvälinen tuotanto pyrkii eettisyyteen ja kierrätysraaka-aineiden hyödyntämiseen osana laadukasta tuotekehittelyä.

Makian tavoitteena on luoda aikaa kestäviä vaatteita pohjoismaiseen tyyliin. Vaatteet on suunniteltu kestämään niin luonnossa kuin urbaanimmassa kaupunkiympäristössäkin seikkailua. Brändin vaatteista kannattaa siis huolehtia juuri niin kuin pesulappu neuvoo ja jos vaatteille tarvitsee korjausta, yhtiöllä on tarjolla myös korjauspalveluita.

Zalandon valikoimassa näkyy tuotteiden kestävän kehityksen kriteerit, oli kyse sitten kierrätetyistä materiaaleista tai ympäristöystävällisistä valmistusmenetelmistä. Käytännössä tuotteita voi kierrättää esimerkiksi myymällä vähänkäytetyn vaatteen takaisin Zalandolle ostosten tekoon tarkoitettua saldoa vastaan. Zalandolla on myös ilmainen palautusoikeus 100 päivän ajan, jos tuote ei vastaa odotuksiasi tai mittojasi.