Trenssitakit

Suositut filtterit
511 tuotetta

Trenssitakit

Trenssitakit ovat täynnä valkoisen kankaan tähtipölyä: Sherlock Holmes, Audrey Hepburn, Humphrey Bogart, Harrison Ford Blade Runner -elokuvassa, Matrix-elokuvan nahkaiset trenssitakit saivat jopa kulttimaineen! Trenssi onkin aina antanut statussymbolin kantajalleen, eikä ihme, että moni alakulttuuri on ominut sen pukeutumistyyliinsä. Trenssit ovat pitäneet pintansa niin popkulttuurissa kuin catwalkeilla, mutta niiden lähtökohdat ovat paljon käytännöllisemmät. Armeijan käytössä ollut takki suunniteltiin alun perin brittisotilaiden kevyemmäksi vapaa-ajan takiksi, jota saivat pitää vain ylimmän tason sotilaat. Trenssitakin keksijyyttä ovat vaatineet niin Burberry 1901 ja Aquascutum 1850-luvulla.

Trenssitakit ovat olleet muodikkaita aina toisen maailman sodan ajoilta tähän päivään saakka. Muotimenestyksen trenssi on lunastanut bisnesmäisen terävällä tyylikkyydellään ja arvostusta herättävällä designillaan. Perinteiseen malliin kuuluvat raglan-hihat, olkahihnat ja vyö.

Trenssitakit - terävää tyyliä bisnespukeutumiseen, eleganssia arkeen

Jokaisen on hyvä omistaa ainakin yksi trenssitakki, se sopii niin arkeen kuin juhlaan. Klassinen trenssi on khakin värinen, mutta modernit trenssit tulevat kaikissa sateenkaaren väreissä. Perinteiset, neutraalit värit, kuten beige, sininen, musta ja valkoinen istuvat bisnes- ja juhlatyyliin, kun raikas punainen, villi eläinkuvio tai muu kirkas väri tuo värin nälkäiselle pukeutujalle vaihtoehtoja arkitakkeihin.

Bisnestyylin kulmakivi trenssi on herraskainen vaihtoehto puvun kanssa ja naisellisen hienostunut jakkupuvun tai juhlamekon ylle puettuna. Asusta trenssi fedora-hatulla, huivilla ja nahkahansikkailla.

Trenssi on hienostunut, mutta siinä on kuitenkin jotain uhmakasta. Sen puhtaat linjat tuovat siihen virtaviivaisuutta, mikä ihastuttaa erityisesti sporty chic -tyylin ystäviä. Yhdistä trenssi vaivattomasti farkkuihin, sievään paitapuseroon tai kevyeeseen neuleeseen ja värikkäisiin urheilutennareihin, jotka tuovat sopivasti kontrastia trenssi-lookiisi. Urheilullinen lippis on oiva asuste trenssin kanssa.

Yhdistät helposti