Suodatin1

120% Lino
Mallisto

55 tuotetta

Tahdotko tuntea ihollasi luotetun luonnonmateriaalin pehmeän kosketuksen, joka säilyttää mukavuutensa porottavassa auringonpaahteessakin? Etsitkö kestävää vaatetta, joka ei nukkaannu muutaman pesun jälkeen? Arvostatko klassisen tyylikästä muotoilua modernin kekseliäällä twistillä? 120% Lino luottaa pellavan vuosituhantiseen laatuun ja tekee sen valloittavan linjakkaalla italialaisella huippusuunnittelulla.

Pellava on yksi vanhimmista ihmiskunnan käyttämistä kangaslaaduista. Sen suosio on kantanut tuhansia vuosia aina kallioluolien ajoista 2000-luvun kuumimmille catwalkeille asti. 120% Lino -brändi sai alkunsa Italiassa 1980-luvulla, kun suunnittelija Alberto Peretto päätti yhdistää perinteikkään ja korkealaatuisen luonnonkuidun uuteen muotoiluun ja raikkaaseen trendikkyyteen. Tuloksena oli vaatemerkki, joka nousi nopeasti luotetuksi klassikkovalmistajaksi ja saavutti suosiota lukuisten eri ikäisten ja tyylisten ihmisten keskuudessa. Italiassa valmistetut 120% Lino -vaatteet henkivät rentoa mutta hienostunutta tuntua, joka sopii täydellisesti niin kesäisiin lavatansseihin, urbaaneihin illanviettoihin kuin mukaan lämpimille matkoille palmupuiden alle.

120% Lino luo viileimmät pellavavaatteet kuumimpiin helteisiin

120% Lino -mallisto tarjoaa houkuttelevan värisiä ja tuntuisia laatuvaatteita niin naisille kuin miehillekin. Valitse suosikkisi klassisista vaalean tai harmaan sävyistä tai irrottele raikkaan pirteillä väreillä ja kuvioilla. Kun aurinko lämmittää kunnolla, kevyt pellavamekko tai shortsit ja T-paita takaavat kepeän olon. Vaaleat, pitkähihaiset ja -lahkeiset pellavavaatteet ovat loistovalinta, kun tahdot suojata ihoa auringon poltteelta turvallisesti mutta miellyttävän viileästi. 120% Lino tarjoaa tyylikkäitä asuja myös juhlaan: hyvin istuva pellavainen pikkutakki tai kokomekko sopivat etenkin kesäisiin, rentoihin juhlatilaisuuksiin.

Mukavuuden, ekologisuuden ja tyylikkyyden ohella pellavan hyviin ominaisuuksiin kuuluu kestävyys – monet pellavavaatteet vain paranevat ajan saatossa. Jämäkkä pellavakangas nauttii käytöstä ja muuttuu pesujen myötä vain pehmeämmäksi ja miellyttävämmäksi. 120% Lino -vaatteet ovat sekä tyylinsä että materiaalinsa puolesta herkullisia kestosuosikkeja, joita ajan hammas ei helpolla puraise.

Yhdistele ja sekoita