322 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Uuden sukupolven demin-ikoni 7 for all mankind luo uniikkia farkkumuotia. Brändi on ketterästi kiinni ajankohtaisissa trendeissä. Retrot siluetit kulkevat käsi kädessä nykyaikaisen farkkusuunnittelun kanssa.

7 for all mankind on farkkumuodin nuori konkari

Tämä brändi kuuluu Hollywoodin halutuimpien joukkoon. Jenkkimerkki on premium-farkkumuodin asiantuntija, joka vainuaa tarkasti ajankohtaiset ja tulevat trendit. Edelläkävijän rohkealla asenteella farkkumuodin etunenässä kulkeva merkki luo uniikkia farkkumuotia, jossa jännittävät yksityiskohdat korostuvat. Ranskalaisen siirtolaisen Jerome Dahanin 1999 perustama merkki nousi Hollywoodin hall-of-denimiin 2000-luvun alussa premium-farkuillaan niiden vallatessa tähtien tyylit. Brändi luo uuden sukupolven farkkumuotia nykyaikaisella otteella. Farkkumerkin erityisosaamista ovat vintage-tyylit, jotka se onnistuu tulkitsemaan nykyaikaisesti. Farkkukuiskaajaksikin kutsuttu Dahan oli luomassa taskubrodeerauksia jo 70-luvulla ja acid wash -pesua 80-luvulla, joten merkillä on hyppysissään kultahippuja, mitä tulee trendikkäisiin retrotyyleihin. Vintage-farkkutyylit ovat nyt enemmän kuin ajankohtaisia, ja voitkin bongata valikoimasta useita lookeja, joista olet ehkä haaveillutkin, brodeeraukset mukaan lukien. Merkin farkut eroavat kuitenkin uniikilla ilmeellään, joka kestää aikaa retroilusta huolimatta.

3 x suosituimmat farkkutyylit

7 for all mankindin valikoima on inspiroivia tyylejä täynnä. Merkki suunnittelee muodikkaita farkkuja niin naisille kuin miehille. Farkkujen lisäksi valikoimassa on neuleita, kangashousuja sekä farkkutakkeja ja -mekkoja. Merkin tuotteista loihdit kokonaisia lookeja aikaa kestävää ja huipputrendikästä muotia. Farkuissa saa nyt näkyä elämä ja oma persoonallisuus. Revityt pinnat ovat kivoja ja trendikkäitä edelleen, mutta kierroksia kannattaa lisätä rispaantuneilla lahkeensuilla, kaksivärisellä patchwork-tyylillä, hapsuilla ja brodeerauksilla. Vajaamittaiset lahkeet ovat suosituin pituus. Slim fit -malli toimii niin naisilla kuin miehillä, ja etenkin miesten tyyleissä suorat lahkeet ovat tehneet vahvan paluun farkkumuotiin. Niissä on rentoa kapinallishenkeä, jota voit korostaa ylös käärityillä punteilla. Luo ajankohtainen ilme double denimistä. Ylä- ja alaosa saa olla samaakin sävyä, etenkin jos seuraat uusimpia trendejä. Brodeeraukset tuovat farkkutakkiin uniikin ilmeen. Double denim lookissa kannattaa jättää pois asusteet ja korut ja valita farkkutakin tai -paidan alle yksinkertainen valkoinen tai musta t-paita. Värilliset farkut maustavat vapaa-ajan tyylejä. Muodikas ilmee syntyy nyt myös comebackin tehneistä vakosamettihousuista, jotka ovat parhaimmillaan yksinkertaisen ja modernin neulepaidan kanssa.

Tutustu myös