Nahkahousut

Suositut filtterit
184 tuotetta

Nahkahousut

Uudista tyylisi nahkahousuilla! Upeat nahkahousut tuovat tyyliisi asennetta ja pienen määrän urbaania kapinaa. Ne voivat myös olla elegantin ilta-lookin kiinnostava katseenkiinnittäjä, onhan nahka myös elegantti materiaali. Nahkahousut eivät katso ikää tai sukupuolta, vaan ne pukevat tyylikkäästi niin modernit miehet kuin naiset.

Nahkahousut ovat monipuolinen trendi, josta kaiken tyyliset pukeutujat voivat löytää oman suosikkinsa. Toipa tyyliisi sitten uutta puhtia kiiltävät pinnat, pehmeä mokka tai rajut yksityiskohdat, kuten vetoketjut tai biker-tikkaukset. Kaiken kukkuraksi erityisesti aito nahka ja mokka ovat miellyttäviä ja kestäviä materiaaleja.

Nahkahousut ovat yhtä aikaa tyylin hienostunut ja vahva elementti

Mustat nahkahousut ovat klassinen valinta, jonka varaan voi rakentaa tyylin monipuolisesti. Naisten tyyli voi rakentua kapeiden, vajaamittaisten tai minimittaisten nahkahousujen varaan. Skinny-malliset tekonahkahousut t-paidan ja nahkatakin kanssa ovat rokkimimmin ykkös-look. Hienostuneen ladylike-pukeutujan valinta ovat vajaamittaiset culottes-nahkahousut, jotka voi yhdistää esimerkiksi silkkiseen, sifonkiseen tai läpikuultavaan paitapuseroon tai toppiin, joka laskeutuu kevyesti. Nahkashortsit ovat särmikäs pohja biletyylille, joka vaatii kaverikseen huimia korkoja. Sähäkkä bisnesnainen sovittaa nahkahousut bisnestyyliinsä valkoisen paitapuseron kanssa. Vaihtelua mustaan tuovat ruskeat tai viininpunaiset nahkahousut.

Urbaani mies uskaltaa sukeltaa nahkahousuihin niin vapaa-ajalla kuin metsästäessään yössä kaupungin parhaita juhlia. Luo miesten asennetta tihkuva tyyli nahkahousuista ja paitapuserosta – deniminsininen on rento, musta paitapusero siisti ja kuvioitu paita luo hauskan kontrastin. Mikä onkaan oma tyylisi? Varsinainen kaupunkisoturi täydentämään metropolin betonista siluettia syntyy nahkahousuista, joihin on ehkä vielä sommiteltu särmikkäitä biker-paikkoja ja vetoketjuja, ja pitkästä t-paidasta ja hupparista. Viimeistele tyyli korkeavartisilla tennareilla.

Nahkahousut tarjoavat myös boheemeja 70-luvusta muistuttavia shortseja ja pitkiä housuja nyörityksillä.

Yhdistät helposti