Lappuhaalarit

106 tuotetta

Lappuhaalarit

Trendisykli on saavuttanut jälleen pisteen, jossa lappuhaalarit ovat muodikkaat. Enää niihin ei tarvitse pukeutua vain kotona remonttia tehdessä. Tämä käytännöllinen ja mukava vaate on tuotu nyt rytinällä takaisin high street -muotiin. Tuo lappuhaalarisi päivänvaloon ja anna niille niiden ansaitsema paikka statement-asunasi. Plussaa on se, että ne ovat huolettoman rennot ja asustamalla niistä saat über-tyylikkään lookin.

Lappuhaalarit ovat kulkeneet pitkän matkan työhaalareista uskottavaksi osaksi arkista pukeutumista ja nyt viimeistään trendikästä kaupunkimuotia. 70-luvulla niiden suosio räjähti ja ne olivat osa jokaisen naisen arkityyliä. Ja kukapa olisi unohtanut 90-luvun lappuhaalaribuumin, kun joka naisella oli vähintään yhdet haalarit vaatekaapissaan. Myös miehet sujahtivat tyylikkäästi lappuhaalareihin 90-luvulla, räppärit ja muut muusikot edellä.

Päivitä lappuhaalarisi nykypäivään

Vaaleansininen tekee tyylistä rennon, kun taas tummansininen näyttää asiallisemmalta. Musta kuitenkin toimii parhaiten modernissa tyylissä, jossa lahkeet saavat olla kapeat ja nilkat voivat vilahtaa vapaasti. Rispaantunut denim tuo särmää tyyliisi, ja jos haluat luoda vahvemman kontrastin yhdistä siihen valkoista tai hempeitä värejä. Mustat slim fit -haalarit ovat osa edgyä tyyliä, johon kuuluu väistämättä tämän hetken kuumin trendi, crop-top. Korot kohottavat niin ryhtiäsi että asusi uudelle tasolle, joten suosi niitä naisellisessa haalarityylissä.

Shortsi-malliset lappuhaalarit ovat rennompi vaihtoehto mekolle. Eikä tarvitse huolehtia Marilyn Monroe -efektistä. Shortsihaalareista saa luotua yhtä elegantin lookin kuin mekosta, kunhan valitset tumman sävyn ilman kulutusta. Luo sinisillä slim fit -haalareilla smart casual -lookki yhdistämällä siihen tyköistuva ruutupaita ja salonkityyliset, nahkaiset nilkkurit. Rennon surffarityylin luot revityillä shortsihaalareilla ja printtipaidalla.

Jos perinteiset lappuhaalarit eivät tunnu jutultasi, niin hurmaa hienostuneessa, kauniisti laskeutuvassa kangashaalarissa, jossa on kietaisuyläosa.

Yhdistät helposti