Lasten haalarit

Suositut filtterit
278 tuotetta

Haalaria helpompaa vaatetta on vaikea löytää ja turha ryhtyä edes etsimään! Laitat vain jalat lahkeisiin ja kädet hihoihin. Yksi vetoketjun nykäisy ja asu on täysin valmis. Juuri tästä syystä lasten haalarit kuuluvat niin pikkuväen kuin heidän vanhempiensakin suosikkivaatteisiin. Kätevät ulkohaalarit ovat suorastaan korvaamattomat pienten lasten vaatevalikoimissa. Pehmoisissa sisähaalareissa viihtyvät puolestaan kaikki lapset taaperoista teineihin.

Lasten haalarit kasvavat lasten mukana

Lasten kasvaessa kasvavat mukana myös lasten haalarit. Aluksi ihonmyötäinen kokopuku suojaa vastasyntyneen herkkää hipiää kauttaaltaan. Sen lämpö ja pehmeys luovat turvaa ja täydellisen mukavan tuntuman pienokaisellesi. Näppärä nappi- tai nepparikiinnitys ei tunnu ohuemmankaan kankaan läpi eikä hierrä liikkumista harjoittelevan lapsen ihoa. Isompi lapsi ei suostu enää pukeutumaan potkupukuun ja haluaa pukea haalarin ylleen ihan itse. Vetoketjukiinnityksellä varustettu jumpsuit on riittävän rento asu huolettoman taaperon makuun. Muhkea puuvillakangas värikkäissä kuoseissa näyttää mahtavalta tässä yhtenäisessä lasten vaatteessa, jonka hihansuissa ja lahkeissa olevat yksiväriset resorit rajaavat tyylikkäästi. Lasta ilahduttaa yhtä lailla yksivärinen haalari eläväisellä velour- tai pörröpinnalla. Farkkuhaalari on mainio vaate hiukan isommalle, aktiivisesti liikkuvalle lapselle. Paksu denim kestää hyvin myös taaperon konttaamista ja vaatetta kuluttavia leikkejä. Hän saattaa tarvita vain pientä apua vaatteen pukemiseen.

Haalarit reippaaseen liikkumiseen ja rauhalliseen rentoutumiseen

Lapset kaipaavat raittiiseen ulkoilmaan joka päivä, kelillä kuin kelillä. Tämän toiveen voit toteuttaa lähes poikkeuksetta säänkestävällä ulkohaalarilla, jota on paras käyttää sisähaalarin kanssa. Mikäli talvihaalari on kovin paksu, on kevyt ja ohut puuvillahaalari riittävän hengittävä ja lämmin puvun alle. Koleina sesonkeina voi toppapuvun käyttöönottoa lykätä turvautumalla kerrospukeutumiseen. Väljän sisähaalarin alle voi sujauttaa alusvaatekerraston ja pienen lapsen potkupuvun voi verhota vaikkapa toisella, astetta paksummalla villapuvulla. Muista kerrostaa kaikki mahdolliset yhdistelmät aina siten, että lapsen on mahdollisimman mukava olla ja liikkua. Ulkohaalareiden napakat resorit sulkevat lämmön tehokkaasti sisäänsä ja antavat haalarille tyylikkään, ilmavan muotonsa. Monessa haalarissa on huppu, joka antaa asulle sporttisen ilmeen ja suojaa lapsen päätä kylmän viiman yllättäessä. Huputtomat ja kauluksettomat haalarit istuvat mukavasti muiden vaatteiden alle. Sisähaalarin hupun voi tarvittaessa kerätä myös ulkovaatteiden päälle.

Tutustu myös