Lapset

Lasten asusteet

Sukupuoli
Hinta
6
6
345
345
Lisää kokoja
Käyttövinkki

1 130 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/14
SEMIURY - Pipo - blu marine Vauvalahja - weiß CAT - Pipo - pastel multi GIRL - Olkalaukku - silver BARBARA KID HAT - Pipo - rosa Rusetti - black Pipo - rose UNI - Reppu - mottled light grey TINY BEAR - Pipo - chalk/deep blush Pipo - dunkelgrau SHARK - Pipo - charcoal grey CABLE - Tuubihuivi - light heather grey STAR WARS - Reppu - petrol BIG - Reppu - pony CABLE HAT - Pipo - ivory frost Pipo - french vanilla Vyö - black BARBARA - Huivi - light grey Lapaset - true indigo STORMLOCK PAW SHAPKA - Pipo - dark ruby Sormikkaat - light heather grey NEW DENTON - Vyö - brown NITYVETTEFEEL 3 PACK - Huivi - evening sand/insignia blue/raspberry wine Pipo - dark blue Olkalaukku - grey melange Lapaset - ivory frost CARS MIT SEITENTASCHEN - Reppu - dark blue BERKELEY S - Reppu - dark iron VINTAGE LITTLE ONE & ME SMALL - Reppu - small grey STORMLOCK PAW SHAPKA - Pipo - night blue SEMIURY - Pipo - medium grey Huivi - deep indigo COLORBLOCK - Shopping bag - blue BEANIE NEULANEN - Pipo - blue COLOR BEANIE - Pipo - true black EULE - Pipo - blau STAR WARS - Reppu - grey SINGLE LAYER BABY - Pipo - very grape NITFLASH HAT - Pipo - dress blues NECKWARMER - Tuubihuivi - ivory frost 4KIDS WILDLIFE LION - Matkalaukku - pink FUI - Huivi - blu marine CARS 3D EFFEKT - Reppu - blue SET - Pipo - pink Solmio - light blue NITACC HALLOWEEN BAG - Olkalaukku - gold colour Vyö - brown Rusetti - blue YA GRAPHIC GYMSACK - Urheilukassi - hyper crimson/black/(black) ALPHA ADAPT - Urheilukassi - rush pink/black Reppu - hot pink colour block NECKWARMER - Tuubihuivi - light grey 4KIDS ABOUT FRIENDS - Matkalaukku - melange pink STAR WARS - Reppu - schwarz CLASSIC EARMUFF - Panta/korvaläpät - chestnut curly SEMIURY - Pipo - mountain blue FROZEN - Matkalaukku - light blue NIT STORM GLOVES - Sormikkaat - dark purple ACORN SHAWL BABY - Vauvan huopa - white MINI - Reppu - spaceman

Lasten asusteet saattavat olla perheen pienimpien tärkeimpiä vaatekaapin aarteita, sillä niitä on hauska pukea ylle. Niillä on kuitenkin erityisen tärkeä tehtävä lasten aktiivisessa ulkoilussa suojaavien ominaisuuksiensa takia. Lasten asusteiden materiaaleissa on panostettu vedenpitävyyteen, hengittävyyteen ja toiminnallisuuteen kulutusta kestävien pintojen lisäksi. Kuitenkin ehkä tärkeimmäksi lasten asusteissa nousee niiden hauskuus ja värikkyys – ne ovat täynnä eriskummallisia otuksia, veikeitä kuvioita ja raikkaita, vahvoja värejä!

Lasten asusteet sopivat villin veikeään tyyliin

Kyllähän jokainen muistaa, kuinka kivaa oli keikistellä äidin tai isän hattu päässä peilin edessä. Ensimmäinen hattu on monelle lapselle se rakkain asuste. Päähineet ovatkin erittäin tärkeä sijoitus lasten tyylissä niin kesällä kuin talvella. Trendikkäät lippikset on kiva yhdistää kesäiseen shortsityyliin, mutta ne kulkevat mukana myös syksyn ja kevään muodissa, erityisesti nuorisotyylissä. Viileä tyyli syntyy bomber-takin, farkkujen ja hupparin yhdistelmästä, johon voi lisätä oman suosikkimerkkinsä tai -joukkueensa lippalakin, joka on nyt erittäin trendikäs asuste. Talvipakkaset vaativat lakeilta lämpöä ja suojaa, kun laskettelurinne, jäärata tai pulkkamäki kutsuvat. Veikeät tupsupipot ovat muodikkaita ja erityisesti lasten mieleen. Voisiko tupsun värin yhdistää talvitakin kuvioiden tai ulkohousujen väriin? Kypärämalliset pipot ja kaulurit ovat ehdottomasti taapero- ja tarhaikäisen välttämätön kaveri lumileikeissä.

Lasten asusteet ovat täynnä hauskoja otuksia!

Lumilinnan rakentaminen vaatii kunnon kintaat. Vettä hylkivä pinta ja lämmin vuori takaavat, että sormet eivät jäädy, kun luminen taideteos on vasta aluillaan. Ohuemmat sormikkaat ovat kätevät syksyllä ja keväällä ulkoillessa tai pyöräillessä. Hauska huivi kietoutuu kivasti kaulan ympärille lämmittämään, ja onhan se huipputyylikäs esimerkiksi reippaan parkatakin tai tyylikkään villakangastakin kanssa. Tuubihuivit ovat niin ekaluokkalaisten kuin yläasteikäisten suosikkeja, sillä ne pysyvät mukana vauhdikkaassakin menossa. Riemunkirjavan tuubihuivin voi mätsätä talvisaappaisiin, joissa on samoja värejä. Ensimmäisen koulurepun valitseminen on tärkeä hetki monelle lapselle. Tästä valikoimasta löytää helposti huippuhienon repun suosikkiväreissä tai omalla lempihahmolla koristeltuna. Myös matkustaminen on hauskempaa, kun matkalaukun kyljestä kurkistelee hauska otus!

Yhdistät helposti