Koululaukut & tarvikkeet

Suositut filtterit
536 tuotetta

Lasten koululaukut & -tarvikkeet jokaiseen kotiin

Lasten koululaukut & koulutarvikkeet – tutustu ihastuttavaan valikoimaan! Haluaisitko ilahduttaa kummilastasi? Tai tutkia yhdessä lapsesi kanssa valikoimaa, etsiä jotain ihanaa ja uutukaista? Voisiko läheisesi pienokainen tarvita lahjaksi jotain käytännöllistä ja kestävää? Zalando tarjoaa monipuolisen valikoiman niin pienillekuin isommillekin lapsille.

Hyvä koulureppu on tärkeä hankinta. Repun tai laukun miellyttävyys tuo lapselle paljon iloa päiviin, oli se sitten yksivärinen, värikäs tai yksityiskohdilla koristeltu. Sopivan kokoinen reppu tai laukku tekee päivästä miellyttävän ja hyvällä istuvuudella muksu välttyy myös niska- ja hartiavaivoilta. Oikean kokoinen reppu on tärkeä kasvavalle lapselle, ja valikoimastamme löydät runsaasti eri kokoisia ja säädettäviä malleja.

Löydät tuotteita lukuisilta eri tuotemerkeiltä. Valikoima tarjoaa kattavan valikoiman laukkuja ja reppuja sekä arjen koulupäiviin että viikonlopun viettoon. Löydät valikoimasta pirteän värisiä eväsrasioita – kompaktin kokonsa puolesta se mahtuu hyvin reppuun. Upean ulkonäön ja yksityiskohtien vuoksi sitä kelpaa kantaa myös sellaisenaan. Pakkaa mukaan lisäksi kestävä, eri sävyissä saatavilla oleva, metallinen juomapullo, joka palvelee omistajaansa pitkän aikaa.

Käytännölliset ja uniikit koululaukut ilahduttavat

Harrastuksien pariin löydät näppärän urheilulaukun, johon on helppo pakata myös kiireessä tavarat. Ihastu raikkaisiin väreihin ja pieniin yksityiskohtiin, jotka auttavat myös vetoketjun aukaisemisessa. Löydät valikoimastamme myös halittavan pehmoisen unisex-koulurepun.

Taktista näyttävyyttä löydät monipuolisesta koulusetistä – setti tarjoaa unelman koulupäiviin, vapaa-ajan retkiin tai vaikkapa partioon: tuotteista voi tuunata oman näköisensä liimaamalla tarroja tai muita oheistarvikkeita remmeihin. Löydät setin kyniä ja muita tarvikkeita, kuin myös pienempiä pussukoita auttamaan tavaroiden järjestyksessä pysymistä. Turvallisuutta pimeään tuovat tuotteissa kiinni olevat heijastimet.

Kouluseteistä löydät myös pirteän väriset ja urheilulliset reput, joiden kylkeä koristaa pienempi pussukka, jota voi käyttää esimerkiksi penaalina. Myös juomapullolle löytyy oma taskunsa. Näin tavarat ovat helposti ja nopeasti saatavilla. Koulutarvikkeiden valikoimasta löydät eri merkkien penaalit. Voit löytää niitä hassuissa banaanimalleissa sekä eri muodoissa ja kuoseissa.

Koululaukut & koulutarvikkeet: väriä ja iloa päivään

Löydät eskarilaisille ja kerholaisilla tuttujen hahmojen kuvilla varustettuja reppuja ja laukkuja. Tarjolla on myös söpöjä leijonan ja pantterin eläinkuoseja. Muodista kiinnostunut voi löytää uusinta tyyliä esimerkiksi trendikkään repun. Tuotemerkeistä löytyy myös ainutlaatuisia, vain Zalandolta saatavia tuotteita, esimerkiksi urheilulaukun merkeissä.

Löydät korkealaatuisen, liukuvärjätyn repun, jonka materiaalissa on käytetty ihanaa luonnonkuitua eli puuvillaa. Tuotteiden värit vaeltavat hillityn neutraaleista aina eloisiin sateenkaaren sävyihin. Merkityistä tuotteista löydät myös ekologisia vaihtoehtoja, esimerkiksi sykähdyttävän urheilulaukun, johon on käytetty jopa 70–100-prosenttisesti kierrätettyjä materiaaleja.

Reppuihin ja laukkuihin saa kätevästi pakattua eväät, kirjat, penaalit ja tabletit. Tuotteista voi löytää monia taskuja, joka helpottaa tavaroiden löytämistä eri askareissa. Mukaan voi pakata erillisen pussukan liikuntavaatteille. Valikoima tarjoaa uniikkeja ja klassisia malleja sekä tyylikkäitä ulkokuoria.