Lasten käsineet

Suositut filtterit
124 tuotetta

Lasten käsineiden sähäkät värit piristävät pimenevässä syysilmassa ja pitävät lasten sormet lämpiminä kovassakin tuulessa. Valitse lasten käsineiden laajasta valikoimasta omat suosikkisi – vaikka eri käsineet jokaiselle viikonpäivälle!

Lasten käsineiden monipuolinen valikoima tarjoaa vaihtoehtoja perheen pienimmistä hieman isommillekin lapsille. Luo sisaruksille yhtenäinen tyyli samanlaisilla käsineillä, kuten erivärisillä raidoilla, neonvärisillä palloilla tai graafisilla kuvioilla! Valitse kudotut ja puuvillaisen pehmeät lapaset, villaa sisältävät siistit sormikkaat tai pihaleikkeihin sopivat vettähylkivät hansikkaat. Kullakin on oma suosikkivärinsä, oli se sitten pinkki, sininen, turkoosi, valkoinen tai vaikkapa keltainen. Yhden parin sijasta kannattaa valita useampi malli, sillä koulumatkat ja kuraleikit tarvitsevat erilaiset käsineet. Pienet yksityiskohdat, kuten rusetit, nauhat ja karvareunukset tuovat persoonallista otetta tyyliin. Ja miksipä ei voisi yhdistää kahta eriväristä käsinettä ottaen mallia laulaja Robinilta, jonka tunnusmerkiksi ovat muodostuneet eri väriset kengät.

Lasten käsineet kolmeen vuodenaikaan

Lasten käsineet sopivat lähes ympärivuotiseen käyttöön, joten jokaiselle vuodenajalle kannattaa olla omat käsineet. Keväällä ja syksyllä pienille vauvoille sopivat puuvillaisen pehmeät käsineet, jotka yhdessä pörröisen tai untuvaisen potkupuvun kanssa saavat ohikulkijat heltymään. Hieman isommat lapset voivat viilenevässä syysaamussa lähteä tarhaan ja kouluun lämmittävissä puuvillakäsineissä, joiden värikkäät kuosit antavat tyylille lisää persoonallisuutta. Yhdistä kokonaisuuteen tikkitakki, kaulaliina, farkut sekä tennarit.

Syksyn kuraleikkeihin sopivat vettähylkivät lasten käsineet, joiden pidempi varsi varmistaa, että kädet pysyvät kuivina. Voit myös valita fleecekäsineet, jotka toimivat syksyn ja kevään kurakeleillä sadehanskojen alla tai isommilla lapsilla leudommilla talvikeleillä toppahanskojen sijaan.

Talveen sopivat ihanan pehmeät puuvillaiset lapaset, joiden alle mahtuu vaikka toisetkin lasten käsineet lämmikkeeksi. Yhdistä valkoisen pörröiset lapaset untuvatakin, toppahousujen, pipon ja talvikenkien kanssa – eikä kylmyys yllätä!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista