Naisten lompakot & kotelot

Suositut filtterit
2 788 tuotetta

Lompakon historia seurailee tiiviisti sen yleisintä sisältöä, eli rahaa. Paperinen raha keksittiin jo 1600-luvulla, ensimmäinen rahapussi tehtiin ymmärrettävästi pian sen jälkeen. Suomenkielinen nimitys rahalle tarkoitti alun perin oravannahkaa. Siitä suomalaisen rahahistorian alku voidaankin aika selkeästi päätellä. Suomessa on tarvittu lompakkoa seteleille vuodesta 1860. Nykyään suuren osan rahapussin sisuksista ovat vallanneet maksukortit, joille niissä onkin kiitettävästi säilytyspaikkoja tarjolla. Upeat lompakot ja kotelot ovat osa trendipukeutumista naisilla ja miehillä. Oikeastaan se on helpoin osa, sillä pienikokoisen asusteen vaihto toiseen käy kohtalaisen nopeasti. Tämä jokapäiväinen välttämättömyystuote on kätevä ja pienikokoinen katseenvangitsija. Malleja kannattaa hankkia erilaisten käyttötilanteiden mukaan. Rahapusseissa on ruhtinaallisesti erityyppisiä vaihtoehtoja innokkaille tyylitaitureille. Kukkaron voi sovittaa vaikka käsilaukun tyyliin tai myötäillä sen avulla kekseliäästi muuta pukeutumistaan.

Lompakot & kotelot – yhdistele laukkuihin ja pukeutumiseen

Lompakot ja kotelot kertovat käyttäjästään paljon, siksi niillä voi helposti ilmaista haluamiaan asioita omassa ulkoasussaan. Vilkaise Zalandon sivustolta niiden laidasta laitaan rönsyilevää muotokieltä. Jos omasi erottuu joukosta, olet juuri sellaista vailla! Näet siellä viileää klassista heijastusta. Sen vastakohtana löydät trendikkään rohkeaa ilmettä. Silmiisi osuu varmasti hillitöntä väri-ilottelua, uhmaa valtavirtaa vastaan, mutta myös hempeää kiiltokuvamaista romanttisuutta ja herkkyyttä. Tunnettujen tuotebrändien tekstuurit ovat voimissaan. Jokainen huippubrändi on käyttänyt luovuuttaan vakaasti ja harkiten, tarkoituksenaan erottua muista ja antaa hyvä käyttökokemus. Yhdistä yksiväriset ja kuvioidut lompakot ja kotelot päällysvaatteiden tyyliin tai väreihin. Voit yhdistää niitä myös monenlaisten asusteiden kanssa. Osa suunnittelusta edustaa vahvaa karismaattista miehekkyyttä, joka sopii yhtä hyvin toimistoon kuin lähikauppaankin. Näyttävä lompakko on miehenkin mukava ottaa esille missä tahansa. Käyntikortit ansaitsevat arvoisensa kotelon, josta niitä on miellyttävää jakaa kaikille merkittäville henkilöille.

Lompakot ja kotelot kuuluvat jokaisen elämään. Näillä tuotteilla on tarjota käyttäjälleen vaihtelevaa muotoilua ja laajasti kokovalikoimaa. Valitse Zalandolta itsellesi huippumuotia, joka pitää passin ja rahat hyvässä turvassa. Huomasitko muuten, että sinunkin suosikkibrändisi löytyy sivulta?

Tutustu myös